İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reklamlara Tıklayarak Para Kazan

hasanaltay1984

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Kasım 2011
Mesajlar
2
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar bırakın artık google adsenseleri aswordsleri. Geleceğin internet gelirleri burada İlk başta inanmamıştım ama 500$ a yakın para aldım hemde sıfır yatırımla. Yatırım yaparsanız AYDA 5000 dolardan fazla da kazanabilirsiniz.

Yanlız sitelere yatırım yapmadan tıklarsanız çok küçük rakamlarda kazanırsınız sadece bir siteden AYDA 5 YA DA 10 dolar kazanabilirsiniz. Ama yaklaşık 100 siteye üye olursanız ayda 5 dolardan 500 dolar yapar. Ben yaklaşık 400 siteye üyeyim ve canım sıkıldıkça reklamlara tıklıyorum hepsinden 10 ar dolar kazanmayı planlıyorum ve bu da ayda hiç yatırım yapmadan 4000$ dolar gelir sağlar. Üyelik yükseltmek istediğinizde sadece 5 sitede üyelik yükseltirseniz. Günde 1 - 2 saatlik tıklamada yanlızca 5 siteden 5000 doların üstünde kazanırsınız.







Aaşağıdaki linkte denediğim ve ödeme aldığım sitelerin listesi var. Alamadıklarımda oldu fakat onları listeye dahil etmedim.

REKLAM SITELERI LISTESI

Şimdi aklınızda tamam iyide ödemeyi nasıl alacaz diye bir soru oluşmuş olabilir.

Bunu için yapmanız gereken elektronik bankaya kayıt olmak. Bunların arasında türkiye deki bankalara iban numarasıyla ödeme gönderen 2 tane elektronik banka var. Bunlar;

PAYPAL (Ücretsiz dir Kredi Kartı kısmını doladurmadan atlayınız)
ALERTPAY(Ücretsiz dir Kredi Kartı kısmını doladurmadan atlayınız)

Bu iki internet bankası sanal olarak dünyanın her yerinde geçerlidir. Para kazandıran reklam sitelerinden tıkladığınız reklamlardan kazandığınız paraları paypal hesabınıza ödeme istiyorsunuz Paypala paranız geldikten sonra her şekilde türkiyedeki bankalara iban numarasıyla paranızı gönderip çekebilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için: FACEBOOK ADRESIM ICIN TIKLAYINIZ

İşin birde reklam verip arkadaşlarınıza tavsiye kısmı var onu bir miktar para kazandıkdıktasn sonra gelirlerinizi arttırıcak yöntemdir.

Denemek bedava.
 

judgeofnight

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Ekim 2011
Mesajlar
174
Reaction score
0
ne kadar yatırım yaptınız siz ? ben orasını anlamadım ? yani sadece üye olmak mı yetiyor yoksa üye olduktan sonra belli bir ödememi istiyorlar ?
 

ayantas

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Ekim 2005
Mesajlar
234
Reaction score
0
Zor ve zaman alıcı işler bunlar. Ciddi zamanınızı harcarsınız. Bazen ödeme alamaz, üyeliğiniz silinir bazende sıkılır siz silersiniz hesabı :)
 

arge

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Ağustos 2010
Mesajlar
50
Reaction score
1
Bir çogumuz denemişizdir :) bu konuda bot olsa :D iyi olurdu :)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst