ben tekrarlıcam ama yanlışta anlaşılcam.
Öncelikle şu google banlar, ne yapsak atar, yüksek kazanırsak atar, şunu yaparsak atar bunu yaparsak atar psikolojisinden vazgeçmeliyiz.Google verim aldığı sürece kimseyi banlamaz.Ben çok kez adwords kullanırken, birden bire hesabıma artı para yüklendiğini gördüm.Bunun nedeni hile yapan kişilerin, banlanarak paralarının iade edilmesidir.
Googlenin amacı, para kazanmak.Bu sebeple bu programı uygulamaktadır.Google tabiki belirli kurallara sadıktır ama asıl amacı, içerikle ilgili siteye nokta atışı yapabilmektir.
Program sitesinde, program gibi gözüken ads reklamlarına tıklayacak kişi, büyük ihtimalle tıkladığı reklamdaki şeyi zaten aramaktadır.Yani siz kullanıcıyı hedefi dışına göndermiyorsunuz.Hile tarzında bir sistem yapmıyorsunuz.Google, büyük olasılıkla, reklama tıklayan kişinin ne kadar kaldığını, kaç sayfa gezdiğini de kaydediyordur.Bu tabiki benim tahminim.İşte bu sebepledirki google çok rahat biçimde hile yapan ve yapmayanı ayırabiliyor. Yukarıdaki göstermiş olduğunuz sistemi ben 3 yıldır kullanıyorum.Hatta epeyce önce açılmış konumdada, buna benzer bir screen görebilirsiniz.Hiç bir sorun yaşamadım, bizzat mail atarakta sordum.
Reklamın yanında resim olmaz diye forumlarda günlerce tartışıldı, yurt dışında binlerce site kullandı verim aldı bizse burada bu hilemi, yasakmı tartışmasına girdik.
Her yerleşime, kurallara aykırı diyerek yaklaşmak, sadece bizim düşük gelir elde etmemize neden olur.Yukarıdaki örnekte olduğu gibi, bir çok site mevcuttur.Hem yerli, hemde yabancı.Bence çok fazla ürküyoruz adsense den..