İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reklamstore dalga mı geçiyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Dün mail geldi. Sitenizde reklamstore kullanın kazançlar patladı diye.
Bende diğer mail gelenlere baktım pek kazançlar patlamamış. 1 kuruş yerine 2 kuruş vermeye başlamış. En çok 3 kuruşa çıkıyomuş şuanda. Bendede bi tane boş alan vardı, dedim koyiyim dursun bakalım.

Neyse, reklamstoreye giriş yaptım. Kategori değiştirmemi istedi. Ondan sonrada onaylı olan siteme onay bekliyor diyor. Dün bu saatlerde giriş yapmıştım. 24 saat geçti hala onay bekliyor. İletişim bölümünden 3-4 kere sordum hala ne cevap geliyor nede site onaylanıyor.

Madem ilgilenmeyeceksiniz ne diye mail gönderip sitende reklamımızı kullan diyosunuz..

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
4 günde filan onaylanmıştı bir sitem :)

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Benimki zaten onaylıydıda girdiğimda kategori değiştir dedi. Değiştirdim ve dün sabahtan beri onay bekliyor.

Unyesil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben ReklamStore'ı bıraktım. Kazanana pek yok zaten. Ayrıca bazen ücretsiz reklam çıkıyor, hatalar oluyor, sayfa görüntülenemiyor falan filan. Bir ara dedim ki ya şu durumu halledin yada üyeliğimi iptal edin :) Çünkü ne kazanıyorum nede onaylanan sitemde adam akıllı reklam görüntüleyebiliyorum. Adamlar tabiki halledecek hali yok ya hemen iptal ettiler :)

Bence ReklamStore falanla gitmez bu işler...

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Kazandırmadığı konusunda haklısın keşke kazandırsalar bizde çalışsak.. Şu ara adtech'de birşey kazandırmıyor adam akıllı.

Unyesil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gökhan umarım kazanırsın ama benim kanatimce o reklam ajansı ile kazanman %5 gibi. Bence şehir portalı yap, esnaftan kap reklam bak keyfine...

Ünye'nin sitesini yapmaya başladım. Bakalım nasıl ilerleyeceğiz. Ucuz reklam alacağım bir aylığına sonra IHA'dan haber alacağım... Nasıl :)

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Reklamstoreyi kaldırdım şimdi. Günde 3 tık zor alıyor. Verdiğide 6-7 kuruş anca. 1 sene kullansam belki 30 tlye ulaşırım. Vergide kesilince sakız parası kalır heralde :D
Yerine oltaat reklamı koydum. En azından bikaç ref toplarımda çekiliş şansım olur..

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Millet laptop kazanır biz kazana kazana gofret kazandık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.