Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ReklamZ ile benim tecrübem de şu şekildedir: Benden detay istatistik istediler, gönderdim (Sitem PR 4 ve 10000 + Tekil bu arada). Cevap dönülmedi. Aradığımda da bana "biz çok büyüklerle çalışıyoruz." dendi. Ben de "bunlar çok iyi" diye düşünmüştüm. Az önceki mesajdan sonra ise bu mesajı yazdım
Büyük firmalarla çalışıyorlar genelde , bana geri dödüler ama bir şey çıkmadı..daha çok mynet,ekolay,tnn,superonline,maximun gibi portallarla iş yapıyorlar.ciddi bir firma ,
bir ara zapmedya ile çalışmıştım..güvenilir ödemelerini zamanında eksiksiz yapan firma..
bu tarz firmalar , vergi levhası olanlarla iş yapıyorlar.
Ödemeyi 2 ay sonrada olsa bekleyecek zırt pırt aramayacak baş ağrıtmayacak sessiz sakin, az hitide olsa özgün ve sayılı siteyle çalışmayı tercih ediyor benim gözlediğim kadarıyla
468x60 header reklama 200 $ isteyenler (aylık 100 $ a reklam veremediğim birkaç site), aylık 25$ a en büyük boydan NOKIA reklamı yapmışlardı, çok gülmüştüm.
o zamanlar cj ölmüş ne lead ne tıka para veren firma var ortada.
reklamz'ın ilk büyük webmasterlar sırtından para kazanma hadisesidir.
nokia olayı efsanedir.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.