İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ReliBux ref olana 0.05$ veriyorum!

BerkBirkan

0
Yasakli Uye
Reaction score
3
Relibux adlı siteye üye olup bütün reklamlara tıklayanlara öm attığı an 0.05$ paypal veriyorum. Öm atarken paypal adresini ve üyelik adresini yazmanız yeterli. Ödeme alan arkadaşlar buraya yazarsa sevinirim. :)

1)
2)
3)
4)
5)

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Ben üye oluyorum üstadım, gerek yok 0.05'e sende benim bi ref linkime üye olmuştun, biraz destek olalım birbirimize :D

Edit: Bu site scam bence ama deniyelim bakalım. Reklam verenlere '1000 clicks for 5$' diyor, ben 100 click yapınca siteden 5$ almam gerekmekte. Yani site zarara girip para saçıyor, yada bence,muhtemelen,kuvvetle ihtimal scam ;)

BerkBirkan

0
Yasakli Uye
Reaction score
3
Site büyük ihtimal scam değil ama sitenin hiti artsın çok üye gelsin diye böyle bişey yapmışlar şimdi düşürmüşler tık başına parayı :) ve minimum ödemeyi 4$ yapmışlar

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Yani ödeme alamadın hocam, öylemi ?

Edit: Ödeme yapcağınız rakama yaklaştıkçatık başı ödemeyi arttırıp min ödemeyi 4$ yapıyorlar, sitenin scam olduğu konusunda haklı çıktım sanırım = )

BerkBirkan

0
Yasakli Uye
Reaction score
3
Bende tam tersini düşünmüştüm yani hemen scam diyemeyiz belkide adamlar özellikle fazla verdi herkes üye olsun diye düşündüler sonrada ödeme alan bir kaç kişi oldu site güvenilir oldu sonrada ödemeyi düşürdüler :).ödeme alan çok kişi gördüm araştırma yapmadan başlamıyorum artık zaten ödeme almadan ne olursa olsun yatırım yapmıyorum

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Üstad 0.01 olsa bile yine zararda adamlar, siteye 1000 adet 5$ dan reklam verilebiliniyor. Tık başı 0.005 olursa anca ne kar ne zarar olurlar. Eğer öderse gerçekten sokağa para saçıyo olmaları lazım şuan, ne kadar kaldı 4$ olmasına :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.