İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Remotemach'la ilgili !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Arkadaşlar dürüst olcağınıza inanarak sizlere birşey sormak istiyorum.

http://www.remotemach.com'u nasıl bilirsiniz.
Teknik destek, güvenilirlik, kalite !!!! Bu 3 konuda bu firma ile iligili düşüncelerinizi yazarmısınız?

NOT:Hosting Firması Sahipleri Lütfen Cevap yazmasın !!!

Hepinize teşekkürler...

S

Surkent

Misafir
Host Firmaları Düşünce Yazmasın Demişsinde. Bence iyi Firma Hostbul.net Reklamlarında Rakibim Ama Hala Bana Çamur Attığını Görmedim.Hakkında Kötülükte Duymadım Ürününü Alıpta Memnun Kalan var. Allah Yolunu Açık Etsin.

dizayn1st

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
çok olaylar oldu forumda bi aratsaydın görürdün ama şuana kadar kimse oradan aldığıma pişmanım demedi yada ben görmedim ki host firmalarını çok fazla takip eden biriyimdir.

dizayn1st

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
unutmuşum söylemeyi benim bildiğim ve araştrdığıma göre teknik destek çok çok iyi hızda öyle ama güvenilirlik önceden çok yüksek iken bu forumdaki olaylardan sonra biraz azaldı(bana göre bunlar)

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
O zaman ben biraz araştırma yapiiimmmm :) o zaman !!! Arkadaşlar genen cevaplarınız bekliyorumm

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
aman uzak dur, onlarca sağlam hakkında laf söylenmeyen temiz şirketler var, onları incele.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Ovetto dostum ben senin gibi düşünmüyorum ayrıca zaten benim 2 sitemde remotemach'da Şu ana kadar gayet memnunum. Tek sorunum bazen Plesk'e girememek veya giripte işlem yapamamak gibi sorunlar çıkıyor. Onun dışıda gayet memnunum. Hızlarıda gayet iyi. Hatta yakınlarda ödeme günü yaklaşıyor. bulundukları yerde bana yakın. Oraya gidebilirim belki....

M

mavidusler

Misafir
yagmayok' Alıntı:
Arkadaşlar dürüst olcağınıza inanarak sizlere birşey sormak istiyorum.

http://www.remotemach.com'u nasıl bilirsiniz.
Teknik destek, güvenilirlik, kalite !!!! Bu 3 konuda bu firma ile iligili düşüncelerinizi yazarmısınız?

NOT:Hosting Firması Sahipleri Lütfen Cevap yazmasın !!!

Hepinize teşekkürler...

Madem kendi fikirlerin var neden yukarıdaki soruları soruyorsun ki?

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
mavidusler insan bir soru sorarken kendi düşüncesi olamaz diye bir kural mı var ???

Neden o soruyu sorduğuma gelincede sadece çalışmakta olduğum firma ile ilgili sizlerin görüşlerinizi almak istedim..!

Bu kadar basit !!!

Teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.