İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

RengaWP Teması [Ücretsiz]

K

Kaplan

Misafir
renga.png


Yeni Wordpress temam RengaWP nihayet bitti =)

Temayı basit şekilde tasarlamak istedim. Arayüzü oldukça sade ve kullanımı kolay olacak şekilde hazırladım.

7 adet reklam alanı ayırdım. Bunlar header (üst kısım)’da 468x60px, sidebar(yan taraf)’ta 4 tane 125x125px, sidebar etiket bulutu altında 300x250 ve yazı içerik sayfasında içerik ile yorumlar arasında 468x60 olmak üzere konumlandırdım.

Önemli: Temayı ftp’de themes klasörünüzün içine attıktan sonra RengaWP içerisinde bulunan “cache” klasörüne yazma izni vermeniz gerekiyor.

Yazma iznini verdikten sonra admin panelinden Görünüm içerisinden temayı aktif edebilirsiniz. Temayı aktif ettikten sonra Görünüm altında “Renga Ayarları” kısmından logonuzu ekleyebilirsiniz. Logonuz 300x100 px boyutunda olmalıdır.

Reklam ayarları için; temanın ayar sayfasından gözükmesini istemediğiniz reklam alanlarının görünümünü “hayır” olarak seçerek gözükmesini engelleyebilirsiniz.

Blogunuza yeni yazı eklerken, anasayfa’da resim alanında gözükmesini istediğiniz resim için yeni yazı oluştururken sağ taraf en altta bulunan “Öne Çıkan Görsel” kısmında “Öne çıkarılmış görseli belirle” kısmına tıklayıp resim seçmeniz gerekiyor. Resimi seçtikten sonra yapmanız gereken resimin ayar sayfasında “Öne çıkan görsel olarak belirle” kısmına tıklamanız yeterli olacaktır. Yoksa kullandığınız resim ana sayfa’da gözükmez.

Şimdiden kullanmak isteyen herkese hayırlı olsun =) iyi bloglamalar arkadaşlar ..

Bundan sonra ki temam film izleme siteleri için olacak ve bir çok özellik ile çıkacaktır.

Footer silmezseniz sevinirim diye bir cümle kurmayacağım çünkü zaten silinecek =) ama yine de saygı ;)

Görseller;


İndirmek için tıklayın..
 

yildirimx

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Mayıs 2012
Mesajlar
10
Reaction score
0
Gayet hoş bir tema arşive ekliyorum ama şu yazılarda resimleri neden bu kadar buyuk tuttugunuuz anlayamadım hocam,resimler küçültülse yazılara da daha değişik bir font verilse daha güzel bir tema olabılır.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst