İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

- rep imi nasil + ya ceviririm?

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
1. Forumda kisisel tartismalara girmeyin, hakli olsaniz bile
2. Elinizde delil olmadikca, baskalarini suclayici nitelikte mesaj atmayin, delili resim dosyasi olarak mesaja ekleyin
3. Negatif mesaj yazacaksaniz, bir kez daha dusunun ve hic yazmamayi tercih edin
4. Gereksiz ve kisa mesajlar yazmayin, 'cok guzelmis', 'tamam', 'yapma yaaa'.
5. Teknik konulara agirlik verin, teknik konuda yardim isteyin ve yardim edin
6. Teknik konularda makale, yazi, ceviri postalayin, okuduklarinizi paylasin, kaynak gostermeyi unutmayin
7. Guncel konularda ilginizi ceken olaylari, kafa dagitmak ve biraz da geyik yapmak icin paylasin, kullanicilarin sempatisini kazanin
8. Ticaret yapmak isteyenlere, 'bunun icin para mi istenir ben bunu bedavaya yaparim' seklinde cevaplar yazmayin
9. Satis yapan kisilere, 'bu domainin icin 1 YTL veriyorum' yada 'bu scriptin degeri 100 YTL etmez' seklinde mesajlar yazmayin, negatif mesajlar size hic birsey kazandirmaz, boyle durumlarda yazmamayi tercih edin.
10. Kendinizi tanitmaktan cekinmeyin, baskalarinin sizin kim oldugunuzu bilmesi size olan guvenlerini arttiracaktir.

Her zaman Paylasin, paylasima destek verin, paylasana tesekkur olarak + rep verin ...

vaio

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=26567

durup duruken - rep verdin hemde -6 sence dogru bi kararmı bu 6 kişiden birden +5repmi almam lazım 2 gün içinde :D

en azından -1 rep verseydin anlardım gittin -6 verdin adamın bütün sülalesine küfür etmem lazımdı bu kadar - rep için...

ben ne kimseyi karaladım nede hakaret ettim sorumluluk sahibi olmayan kimseler gelmesin dedim....

VazgectimSenden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
-6 vermesi elde olan birşey değil. Tecrübe puanı ile alakalı bir konu o - veriyor tecrübe puanı 6 ile çarpılınca bu sonuç ortaya çıkıyor..

S

sohbetorg

Misafir
Bende bugun +2 iken nedense Birden bire - 7 Puan aldim sebebini de anlamadim ama neyse. Tecrube puanımda alinmis.

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
yeni bi başlık açarak kirlilik oluşturmak istemedim o yüzden buraya yazayım,
yeni kullanıcılardan birisinin satmak istediği her domain için ayrı bir başlık açması hoşuma gitmedi ve - rep vereceğime yanlışlıkla + rep verdim.
zahmet olmazsa verdiğim rep in geri alınmasını eğer mümkünse - rep e cevrilmesini istiyorum.
ilgili başlık : http://forum.iyinet.com/showthread.php?&p=212467

gunesbjk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende hızlı klavye kullanamadan oturu aranıyor yerıne aranıo yazdım dıe -8 puan almıstım yanı duzeltmek ıcın cok buyuk web bılgım yok elımden geldıgınce guncel olayları paylasmaya calısıyorum ama +rep kolay verılmıyor ama -rep cok cok rahat oluyor yanı kendı adıma konısayım kesınlıkle zarar vermem amaclı yaptıgım hıc bı olay yok kasıt yok bı konudada -2 yada -4 puan aldım net hatırlamıyorum ımız ozel msjlarına bakmıyordu benımde acıl cıkmam gerekıyordu dıye aktıf oldugu konuda sadece msn ye ekledım bakarmısın dedım belkı haksız olarbılırım ama bı kırmızı ısıkla dolasmak ıstemıorum ınsanların benım guvenılmıcek bı sahıs oldugumu dusunmelerını ıstemıyorum desteklerınızı beklıyorum ilginize tesekkurler

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
ZIPPKIN' Alıntı:
yeni bi başlık açarak kirlilik oluşturmak istemedim o yüzden buraya yazayım,
yeni kullanıcılardan birisinin satmak istediği her domain için ayrı bir başlık açması hoşuma gitmedi ve - rep vereceğime yanlışlıkla + rep verdim.
zahmet olmazsa verdiğim rep in geri alınmasını eğer mümkünse - rep e cevrilmesini istiyorum.
ilgili başlık : http://forum.iyinet.com/showthread.php?&p=212467

Yonetim olarak + replere mudahale etmiyoruz.

ConAir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
güzel konular aslinda bide paylaşımcı olmayı ilke olarak edinin. ;)

hukuki

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Peki nedamet gösterip, daha fazla katkıda bulunmayı taahhüt edenlere (veya öyle sandıklarımıza) rep verelim mi? Diğer bir ifadeyle rep'inden şikayet etmek serbest mi? Serbest ise bunu nerede dile getirebilirler ?

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Rep vermekte cekinmeyiniz.
Rep tamamen sizin insiyatifinize kalmis bir degerlendirme mekanizmasidir.
Eger iyi kullanirsaniz herkese faydasi olur.

hukuki

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Teşekkür ederim. Peki o zaman katkıda bulunmayı, hatalarını düzeltmeyi kabul edenler için elimden geldiğince + rep vereceğim. (şu anda 2 tane verdim) . Ama, iyiniyetlerini göstermediklerinde de - rep verilmesini isteyeceğim.
Saygılar.
Not: + rep verdiklerim lütfen bana da + rep vermeye çalışmasınlar.

Mask

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ZIPPKIN' Alıntı:
şahsi görüşüm, her ne kadar yapıcı olmaya yönelik gibi görünsede bu karar veya ilke forumdaki rep lerin anlamını koruması adına son derece negatif bir unsur.
bu davranışından dolayı arkadaşıma +rep vermek isterim
ama bana nereden ve nasıl yapam gerektigini öğretirseniz sevinirim.
Saygılarımla

K

Kerasus

Misafir
Rep vermek istediğin mesajın köşesindeki
reputation.gif
(terazi) ikonuna tıklayarak rep verebilirsin.

Mask

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
teşekkür ederim. bundan sonra yazılarını begendigim arkadaşlarıma bu uygulama ile desteklerim ama hala -rep verme taraftarı degilim.
sadece daha düzeyli ve konuşma (yada tartışma) taraftarıyım
Saygılarımla

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
ZIPPKIN' Alıntı:
şahsi görüşüm, her ne kadar yapıcı olmaya yönelik gibi görünsede bu karar veya ilke forumdaki rep lerin anlamını koruması adına son derece negatif bir unsur.

Gonul isterki hersey en iyi ve istedigimiz gibi olsun.
Ancak zaman kisitliligi nedeni ile + rep lere mudahale etmek imkansiz, cok fazla hatali rep verdigini ileten kullanici var...
Kullanicilar, rep verirken biraz daha dikkatli olurlarsa, bu problem de ortadan kalkar sanirim.

_RamseS_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Konu dışı : REP verdiğim kısmın türkçeleşmesi ( Editlenmesi ) daha yararlı olacağını düşünüyorum... Bir çok kişinin yabancı dili olmadığı gibi azda olsa bilenler de ne yazdığına dikkatle bakmıyor. veya çoğu mesaj kısmına vereceği rep değeri gibi şeyler yazıyorlar... Editlenmesi daha hoş olur ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5