İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

- Rep Sistemi Aktiftir.

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
saçma tek kelimeyle saçma. kısır döngüler başlayacak sonunda. r1O'da olduğu gibi...

burasının r10 olmadığınıda hatırlarım bilmiyorum nedense herşeyde bi benzetme yapmanız hoş değil , bence gayet güzel bir seçim olmuş , - rep sistemi

X

Xman

Misafir
- repi sadece r10 mu kullanıyor, rep sistemi vbulletinin bir modudur ve hemen hemen tüm forumlarda kullanılır. Bugüne kadar sadece + rep kullanılmasıdır yanlış olan.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
Her konuda büyükleri örnek alıyorsak facebook beğen butonunuda örnek alın. Benmedim diye bir buton olmaması size ilginç geliyor mu? Hayır.
O halde -rep te hayır. Bu tarz oylamalarda yönetim insanları pozitif düşünceye yöneltmeli. Aksi halde bir başka konuda adama yardım etmedin diye kalkıp başka konuda sana -rep le kafasına göre ceza verebilir. De bunu düşünecek insan lazım tabi.

Bu arada harbi paşa olmuşum ayağınızı denk alın :D

jxc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
burasının r10 olmadığınıda hatırlarım bilmiyorum nedense herşeyde bi benzetme yapmanız hoş değil , bence gayet güzel bir seçim olmuş , - rep sistemi

- repi sadece r10 mu kullanıyor, rep sistemi vbulletinin bir modudur ve hemen hemen tüm forumlarda kullanılır. Bugüne kadar sadece + rep kullanılmasıdır yanlış olan.

rep çoluk çocuğu buraya toplar,kalitesiz mesajlar atılır,rep için tartışmalr başlar,yönetim bu işten para kazanmak için rep verenin kim olduğunu normal üyeye göstermez,ücretli üyeliklerden para kazanılır,forumda kalite kalmaz.bu senaryoyu daha öncede görmüştüm.

bana -rep kullanımının neden aktif olduğunu matıklı bir şekilde açıklayabilecek var mı?

T

trgy

Misafir
Gidişat iyi değil:(

saçma tek kelimeyle saçma. kısır döngüler başlayacak sonunda. r1O'da olduğu gibi...

Ben admin olduğum zaman en çok gururumu hevesimi kıran cümleler bunlardı. Bu yapılan şey yanlış veya doğru olabilir. Bunu bu şekilde belirtmek yerine Darkart'ın yazdığı gibi örneklerle açıklamayla belirtmek daha iyi olur.

Ben bu karara saygı duyarım fakat Darkart'ın örneğinin altına da imzamı atarım.

-Rep kadar bir saçmalık yoktur bana göre ama tabi bekleyip durumun gidişatına bakmak gerekli.

Zaman herşeyin ilacıdır. Yeni yönetim ne yaparsa şu an için doğru kabul edilmeli bana göre ve süre tanınmalı bakalım nasıl işliyor nasıl işlemiyor diye. Bu süre sonunda yanlış giden birşeyler varsa net bir şekilde üyeler tarafından belirtilmeli. Yapılan yanlışlıklar değiştirilmeli veya yapılan doğrular ile devam edilmeli.

Sadece süre verin biraz yeni yönetime ve yaptıklarına. Bekleyelim ve görelim. Herkesin şansa ihtiyacı vardır. :)

jxc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Ben admin olduğum zaman en çok gururumu hevesimi kıran cümleler bunlardı. Bu yapılan şey yanlış veya doğru olabilir. Bunu bu şekilde belirtmek yerine Darkart'ın yazdığı gibi örneklerle açıklamayla belirtmek daha iyi olur.

Ben bu karara saygı duyarım fakat Darkart'ın örneğinin altına da imzamı atarım.

-Rep kadar bir saçmalık yoktur bana göre ama tabi bekleyip durumun gidişatına bakmak gerekli.

Zaman herşeyin ilacıdır. Yeni yönetim ne yaparsa şu an için doğru kabul edilmeli bana göre ve süre tanınmalı bakalım nasıl işliyor nasıl işlemiyor diye. Bu süre sonunda yanlış giden birşeyler varsa net bir şekilde üyeler tarafından belirtilmeli. Yapılan yanlışlıklar değiştirilmeli veya yapılan doğrular ile devam edilmeli.

Sadece süre verin biraz yeni yönetime ve yaptıklarına. Bekleyelim ve görelim. Herkesin şansa ihtiyacı vardır. :)

Turgay ben kimsenin hevesini kırmak için yorum yapmıyorum.Ama önümüzde bu uygulamayı yapan bir örnek var.İnsan her yerde aynıdır,oradakiler rep için kavga edecek te burada edilmeyecek mi?

Ayrıca şu mesaj ilerisi için haber veriyor.
http://forum.iyinet.com/935893-post21.html

X

Xman

Misafir
Arkadaşlar - rep sistemi aktiftir, istemeyen kullanmaz, gereksiz ve kasıtlı kullanan cezalandırılır, bunu memeleket sorunu yapmaya gerek yok..

jxc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Arkadaşlar - rep sistemi aktiftir, istemeyen kullanmaz, gereksiz ve kasıtlı kullanan cezalandırılır, bunu memeleket sorunu yapmaya gerek yok..

Anladım ki kararınız değişmeyecek ozaman bir seçenek olarak isteyen rep sistemini kapatsın,böyle bir düzenleme yapılırsa dediğiniz gibi istemeyen kullanmamış olur.
Ama böyle bir seçenek olmadığı sürece alakasız bir mesajınıza verilen rep sonucu dolaylıda olsa kullanmış olursunuz.

X

Xman

Misafir
Hocam siz müsterih olun burası İyinet, forumun huzurunu bozacak kişiler uzaklaştırılır ve başka nickler altında dönmelerine göz yumulmaz;) huzur ortamını sadece reple değil hangi sebeple olursa olsun kimsenin bozmasına izin verilmeyecektir.

OnurStyle

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Turgay ben kimsenin hevesini kırmak için yorum yapmıyorum.Ama önümüzde bu uygulamayı yapan bir örnek var.İnsan her yerde aynıdır,oradakiler rep için kavga edecek te burada edilmeyecek mi?

Ayrıca şu mesaj ilerisi için haber veriyor.
http://forum.iyinet.com/935893-post21.html
bu mesajımda düşündüğümü anladıysanız sizi tebrik ediyorum(!)

iyinet hiç bir zaman para ve çıkarları için haraket etmez vip üyelik diğer forumlardaki gibi sadece rep olayı için kullanılmasına zaten biz izin vermeyiz vip üyelik hakkında çok güzel projelerimiz var hediye kapsamında vip üyelik ücretinin kat kat fazlasını alacağınıza emin olun ki ben yukarıdaki mesajımda düzenleme yapacağız derken vip üyelik alanlar rep verenin kim olduğunu görecekte demedim eğer çok sorun teşkil ederse üyelerin doğrultusunda kaldırırız gibi birşey ifade etmek istedim anlamadan fikir sahibi olmayalım rica ediyorum.

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
Anladım ki kararınız değişmeyecek ozaman bir seçenek olarak isteyen rep sistemini kapatsın,böyle bir düzenleme yapılırsa dediğiniz gibi istemeyen kullanmamış olur.
Ama böyle bir seçenek olmadığı sürece alakasız bir mesajınıza verilen rep sonucu dolaylıda olsa kullanmış olursunuz.

hacım heryerdeki tartışmada sen varsın hayırdır?bunlara takılma bence bak ben birkaç soru sordum cevap yazılmasını bekliyorum yardım almak için?

burda burda

ve burda

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.