ilerleyen zamanlarda tabiki bir düzenleme yapacağız.Rep verenleri normal üyeler görememeli bence. Çok fazla iç çatışma olur bu durumda. Şimdi sorun olmaz ama ileride bu iş küfürleşmelere,kavgalara vs. gidebilir.
ilerleyen zamanlarda tabiki bir düzenleme yapacağız.Rep verenleri normal üyeler görememeli bence. Çok fazla iç çatışma olur bu durumda. Şimdi sorun olmaz ama ileride bu iş küfürleşmelere,kavgalara vs. gidebilir.
saçma tek kelimeyle saçma. kısır döngüler başlayacak sonunda. r1O'da olduğu gibi...
burasının r10 olmadığınıda hatırlarım bilmiyorum nedense herşeyde bi benzetme yapmanız hoş değil , bence gayet güzel bir seçim olmuş , - rep sistemi
- repi sadece r10 mu kullanıyor, rep sistemi vbulletinin bir modudur ve hemen hemen tüm forumlarda kullanılır. Bugüne kadar sadece + rep kullanılmasıdır yanlış olan.
Gidişat iyi değil
saçma tek kelimeyle saçma. kısır döngüler başlayacak sonunda. r1O'da olduğu gibi...
Ben admin olduğum zaman en çok gururumu hevesimi kıran cümleler bunlardı. Bu yapılan şey yanlış veya doğru olabilir. Bunu bu şekilde belirtmek yerine Darkart'ın yazdığı gibi örneklerle açıklamayla belirtmek daha iyi olur.
Ben bu karara saygı duyarım fakat Darkart'ın örneğinin altına da imzamı atarım.
-Rep kadar bir saçmalık yoktur bana göre ama tabi bekleyip durumun gidişatına bakmak gerekli.
Zaman herşeyin ilacıdır. Yeni yönetim ne yaparsa şu an için doğru kabul edilmeli bana göre ve süre tanınmalı bakalım nasıl işliyor nasıl işlemiyor diye. Bu süre sonunda yanlış giden birşeyler varsa net bir şekilde üyeler tarafından belirtilmeli. Yapılan yanlışlıklar değiştirilmeli veya yapılan doğrular ile devam edilmeli.
Sadece süre verin biraz yeni yönetime ve yaptıklarına. Bekleyelim ve görelim. Herkesin şansa ihtiyacı vardır.
Arkadaşlar - rep sistemi aktiftir, istemeyen kullanmaz, gereksiz ve kasıtlı kullanan cezalandırılır, bunu memeleket sorunu yapmaya gerek yok..
bu mesajımda düşündüğümü anladıysanız sizi tebrik ediyorum(!)Turgay ben kimsenin hevesini kırmak için yorum yapmıyorum.Ama önümüzde bu uygulamayı yapan bir örnek var.İnsan her yerde aynıdır,oradakiler rep için kavga edecek te burada edilmeyecek mi?
Ayrıca şu mesaj ilerisi için haber veriyor.
http://forum.iyinet.com/935893-post21.html
Anladım ki kararınız değişmeyecek ozaman bir seçenek olarak isteyen rep sistemini kapatsın,böyle bir düzenleme yapılırsa dediğiniz gibi istemeyen kullanmamış olur.
Ama böyle bir seçenek olmadığı sürece alakasız bir mesajınıza verilen rep sonucu dolaylıda olsa kullanmış olursunuz.
hemen deneme yapalim
deneme tahtası oldum herkez bende deniyorben onurstyle de denedim hayet iyi çalışıyor -rep