Sabreden derviş muradına ermiş.Eksi rep olayı gelmeden normal rep olayı gelse iyi olurdu bence,rep olayı insanları paylaşıma teşvik ediyordu kanımca
Diye bir atasözümüz vardır..
Sabret elbet bir gün gelecektir bir sistem.
Sabreden derviş muradına ermiş.Eksi rep olayı gelmeden normal rep olayı gelse iyi olurdu bence,rep olayı insanları paylaşıma teşvik ediyordu kanımca
Sana rep verme zevkinden mahrum bırakılmam çok üzücüPaylaşımlar rep için yapılmamalı. Zaten bariz bir reptorep olayı vardı. Bir de eksi rep alan üzülüyordu. Hiç gerek yok bence.
bak o da mantıklı...
hem kişiye oy ver hem de yazıya, rakamsal değerler daha iyi olur, bakalım Teknik yetkili ne yapacak
düğünde :ehule:alkış::tili:zıpla:dans: ölmek yok.Bilgi sana laf atıyo gibime geliyo?
depresyon,enflasyon [Depresan] Bu iş cinayete gider.:tili
düğünde :ehule:alkış::tili:zıpla:dans: ölmek yok.
Şahsi düşüncem, rep sistemi çocukca ve gayet lüzumsuz bir sistemdir...Rep sistemi olan bütün çok ciddi forumlarda bile, kazık kadar adamların eksi rep aldıkları için ağladıklarını bilirim. Bence olacaksa like-dislike sistemi olmalı...
Buna ben de katılıyorum ,teknik yetkiliden bir açıklama bekliyoruz:tiliRepin geri gelmesini çoğu kişi istiyor.Bence bu dikkate alınmalı.Yok yapamayız illede beğenme diyorsanız themaniac soldaki menude en çok beğenenler olmali dedi ve buna katılıyorum.