Bende temizliyorum falan yazılınca aşağı doğru iniyor ya küfür varda onlar kayboluyor sandımumurcan' Alıntı:verilen rep
Bende temizliyorum falan yazılınca aşağı doğru iniyor ya küfür varda onlar kayboluyor sandımumurcan' Alıntı:verilen rep
tecrübe puanın artsın da düşünürüzMasterTR' Alıntı:rep isterimmm
Tecrübe nasıl artıyor ?ploop' Alıntı:tecrübe puanın artsın da düşünürüz
araştır birazwindows' Alıntı:Tecrübe nasıl artıyor ?
Orantılar nedir acaba
ama sanırsam bu başlıktaki başka bir mesajına verebiliyorum..You cannot give Reputation to the same post twice.
Hadi o zaman culpable eksı yaptıgını duzeltıverculpable' Alıntı:bir kisiye Arda arda 2 rep verilmiyordu degilmi ?
Ayni konu basligtinda yazan kisi yada kisilere de 1 seferden fazla rep verilemiyordu
Fakat isin ilginc yani bu baslik altinda ayni kisi yada kisilere 3 er sefer rep verilebiliyor
Öyle düşünme şimdi benim paneli buraya yazarsam alakasız seylere eksı var.Bır tek cupble a kızdıgım bır mesaj vardı orada yazdıgım sey hatalı dıgerlerı fıkır uyusmazlıgı biride sagolsun burdan bırıne dedık kı al sat yapıyoruz eksı olunca yanlıs anlasılıyor lütfen bir bakıver dedik - 14 verdı daha da ihya olamadım zatencakirx' Alıntı:bu rep sistemi çok iyi gerçekten. Kişinin güvenirliğine az çok replerine bakarak bir fikir sahibi oluyoruz. Alış veriş yaparken çok işe yarıyor.
her - rep'e karşılık - rep verirsem onlar düşer, onun için cesaret edemiyorlartrextra' Alıntı:Bu ploop yine yükselmiş. Hadi -rep e düşürebiliyomuyuz deneyelim
16 ohh ne guzel kafan rahatploop' Alıntı:bence de kapatalım, ben alacağımı aldım