İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Rep Verme Gucu - Admin'lerden Bilgi Bekleniyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

themaniac

Misafir
REP verildiginde bazi kisilerde etkisiz yani - yada + rep verdiginde gri renkte gorunuyor REP'i cunku yeni uye. Bazilarinin ki bir sure sonra + ve - yonde 1'e cikiyor. Bazilarinin REP gucu 15'e kadar cikiyor.

Peki bunun basamaklari seviyeleri ve etkenleri neler? Adminlerden bu konuda bir aciklama rica ediyorum. Bir admine yazip ogrenip kendi bilgim gibi de yazabilirdim ama en iyisi herkesi ilgilendiren birseyi ortaya yazayim istedim.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
foruma üyelik tarihin forumdaki aktifliğin senin rep gücünü etkiler, 2 mesaj sayılı kişi 1 rep verebiliyorken, 5465 mesaj sayılı kişi 5 verebilir

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
10 Ocak 2008 kayıtlı Enkaz rep gücü 5; itibar 753; Mesaj adedi 1.362; rep level 45
19 Temmuz 2008 depresan rep gücü 9; itibar 1012; mesaj adedi 4.580; rep level 204
23 Temmuz 2006 kayıtlı mathiaxbars rep gücü 11; itibar 806; mesaj adedi 5.879; rep level 147

çorba bişey yahu...

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Bir rivayete göre Takai Yamaşita Kombamba Dağları'nda yaşayan vahşi bir Karluk tam 35 rep gücündedir...

T

themaniac

Misafir
Neyse ben daha hic yorum yapmiyorum. Maazallah Depresan gibi biri daha keyfine basar -REP'i, zaten azcik bi repimiz var, ondan da olmayalim :) ben susuyorum mecburen

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
merak etme... 5 kişiye rep vermeden sana rep veremem, sistem kabul etmez, ayrıca repi istediğim zaman istediğim kişiye istediğim mesajına verebilirim. ard arda aynı kişiye rep veremiyoruz biz standartlar, ama bilgi gibi üst düzey canlıların 2 kere rep verdiği görülmüştür.

T

themaniac

Misafir
bunun manasi verebildigin vakit 2. -5 rep mi verceksin yok +5 verip ortami mi esitleyeceksin?

retrospektif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Hadi deneme yanılma yapalım. Bilgi, karluk ve depresan bana (+) rep versinler; akabinde verileri matematiksel işleme dökelim. :muck:

maske007

0
İyinet Üyesi
Reaction score
13
tektonik bak dostum sen bu rep işine hep kafayı taktın. Geçen sefer senin yüzünden ban yemiştim hatırlarsan... depresan abimize de laf atma...O boş yere - rep vermez . Vardır bir bildiği onun için vermiştir. Kullanıcı adını bilerek öyle yazdım.Geçmişi anayım dedim :D :D :D

maske007

0
İyinet Üyesi
Reaction score
13
dostum biliyorum olmadığını yine şimdi kullandığın kullanıcı adın vardı. Ben sana tektonikmanyak dediğim için ban yemiştim hatırlarsan. Beni bayaa sinir etmiştin hatırlarsan ...

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
sonuc: arkadas belesten bir suru rep sahibi olur.

+ veya - fazla takılmayın arkadaşlar. Birbirimizi az çok bilip tanıyoruz, misal bir Eif veya bir Xman'ın rep değeri 200-300 de olsaydı, benim aklımda 2-3k olarak kalıcaklar (aslında bilmiyorum kaç repleri var, xman birinci olmalı onu biliyorum), uzun lafın kısası kimseye şampiyonluk kupası verilmiyor. İtibar orda yazan değer değil, kendini foruma ve iyinet ailesine kanıtlamışsa onun itibarı profilde yazandan kat ve kat fazladır.

Bana + veya - rep verirsen seni unuturum ertesi gün, ama bana bir faydan dokunmuşsa, takıldığım bi konuda bana yardımcı olmuşsan ben seni unutmam, gerektiğinde bende elimden gelen yardımı yaparım. Rep, Hiphop, R&b bunlar önemli değil :p

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
+rep görülüyor ne olduğu ama -rep ne onu test edelim retro istesen?

T

themaniac

Misafir
Neyse rep rup sallamiyorum. isteyen -rep atsin napalim. Nasilsa forumda yasal.

NOT: BEN KARAKTERIM GEREGI -REP VERENLERE DONUP -REP VERMIYORUM

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Neyse rep rup sallamiyorum. isteyen -rep atsin napalim. Nasilsa forumda yasal.

NOT: BEN KARAKTERIM GEREGI -REP VERENLERE DONUP -REP VERMIYORUM

Keşke -rep verseydinde, forumda bu kadar muhabbeti uzatmasaydın üstadım. Karakterine lafım yok seni tanımıyorum o kadar, ama bir -rep muhabbetidir uzattıkça uzatıyorsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.