İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

RESELLER HOSTING Hizmetinde Yeni Bir Marka -- SÜPER BAYİ -- Aktif Bilişim Kalitesi

Aktif Bilişim

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Aralık 2006
Mesajlar
271
Reaction score
0
Konum
Denizli
Aktif Bilişim 4. yılında temsil ettiği değerler adına, bulunduğu her yarışta her zaman zirveyi hedeflemiştir ve hedefleyecektir. Bu inançla başladığımız projelerimizden Süper Bayi ürünlerimizi tanıtmaktan mutluyuz.Yeni reseller hosting ürünleri Ağustos ayından itibaren ‘3 Büyük Süper Bayi’ adı altında satışına başlandı. Süper Bayi ürünleri, özellikle yüksek trafik ve alana ihtiyaç duyan, hosting, web tasarım hizmeti veren kişi ve kurumlara yönelik oldukça kaliteli ve ekonomik bir çözümdür.

Ülkemizde hosting firmalarının yaygın olarak kullandığı Apache Web Server yerine firmamız yurt dışında yaygın olan Litespeed Teknolojisini kullanmaktadır.Yapılan testlerde güçlendirilmiş Ddos önleme teknolojisi ve buna ek olarak daha az sistem bellek ve işlemci kullanımı sayesinde daha fazla sistem kararlığı ile sayfalarınız daha hızlı açılarak ziyaretçilerinizin beklentileri fazlasıyla karşılar.

cPanel (Control Panel) Linux sunucularda hosting kullanıcılarının işlemlerini görsel ve interaktif olarak yapmalarına olanak tanıyan en popüler ve lisanslı bir web hosting kontrol paneli uygulamasıdır.Müşterilerimize bu hizmeti ücretsiz ve Türkçe olarak sağlamaktayız.

Ioncube, dünyada en çok kullanılan PHP dosyalarınızı (kodlarınızı) şifrelemeye yarayan bir uygulamadır, encode edilen bir şifrelenmiş PHP dosyasının hosting sunucunuzda çalışması için "ioncube loader" yüklü olmalıdır.Yaygın olarak kullanılan bazı scriptler Ioncube ile şifrelendiği için hosting sunucularında olması son kullanıcı açısından çok önemlidir.

Avrupa’nın en iyi verimerkezlerinden biri olan Rapidswitch Dc. lokasyonlu 8 çekirdekli SAS diskli Süper Bayi sunucuları yüksek trafik ve yüksek performans düşkünlerinin beklentilerini karşılamaya yetiyor.

Hosting Eklentileri ; CGI, PHP 5, FreeType Support, Ioncube ve Zend, Cron JOB, FrontPage, Curl, GD, Image Magick

Kontrol Panel Özellikleri ; cPanel Türkçe, Hotlink Koruması, Fantastico, URL Yönlendirme, Özel Hata Sayfaları, IP Kontrolü, Webalizer, Hata Logları, PhpMyAdmin, Dizin şifreleme ...

Ücretsiz Taşıma ; Firmamıza geçtiğiniz takdirde sadece dns yönlendirmelerini yaparak, ne veritabanı endişesi nede gereksiz dosya taşımlarının verdiği sıkıntıyı yaşamaz, sitenizin kolayca taşınıyor olmasının keyfini yaşarsanız.Uzman ekibimiz tarafından uyumlu bir panelden gerçekleştirilecek olan transfer işlemleri için destek sistemimizden bildirim göndermeniz yeterlidir.

Üç farklı özellik ile satışa sunulan paketler. Silver, Gold, Platin adlarıyla satışa sunulmuştur.Ürünlerimiz içerisinden size en uygun paketi seçip hemen başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

SILVER - Reseller Hosting ( Süper Bayi-1 )

70 Gb Web Alanı 100 Gb Aylık Trafik
Limitsiz Alt Özellikler (Bknz-1)
WHM / cPanel Türkçe Kontrol Paneli
Ücretsiz Site Taşıma Desteği
Ücretsiz 7/24 Ticket Desteği
Ioncube ve Zend Desteği
Litespeed Teknolojisi

20 TL ( Aylık ) - HEMEN SORUNSUZ HİZMETE BAŞLA !

GOLD - Reseller Hosting ( Süper Bayi-2 )

100 Gb Web Alanı 200 Gb Aylık Trafik
Limitsiz Alt Özellikler (Bknz-1)
WHM / cPanel Türkçe Kontrol Paneli
Ücretsiz Site Taşıma Desteği
Ücretsiz 7/24 Ticket Desteği
Ioncube ve Zend Desteği
Litespeed Teknolojisi

25 TL ( Aylık ) - HEMEN SORUNSUZ HİZMETE BAŞLA !

PLATIN - Reseller Hosting ( Süper Bayi-3 )

150 Gb Web Alanı 300 Gb Aylık Trafik
Limitsiz Alt Özellikler (Bknz-1)
Ücretsiz Site Taşıma Desteği
Ücretsiz 7/24 Ticket Desteği
Litespeed Teknolojisi

30 TL ( Aylık ) - HEMEN SORUNSUZ HİZMETE BAŞLA !

------------------------------------------------------------------------

Biz Kimiz?
Neden Biz?
Kurumsal Bilgileri

Ödeme Yolları
- Banka Havale-Eft ( Banka Hesaplarımız )
- Paypal ile 7/24 Ödeme

Ücretsiz Taşıma
Firmamıza geçtiginiz takdirde sadece DNS yönlendirmelerini yaparak, ne veritabanı endişesi nede gereksiz dosya taşımalarının verdiği sıkıntıyı yaşamaz, sitenizi kolayca taşımanın zevkini yaşarsınız. Uzman ekibimiz tarafindan uyumlu bir panelden gerçekleştirilecek olan transfer işlemini bize birakın ücretsiz yapalım.

Merhaba Litespeed
Türk hosting firmaların yaygın olarak kullandığı ücretsiz Apache Web Server yerine firmamız sunucularında yurtdışında yaygın olan LiteSpeed Teknolojisini kullanmaktadır. Yapılan testlerde güçlendirilmiş DDOS önleme teknolojisi ve buna ek olarak daha az sistem bellek ve işlemci kullanımı sayesinde daha fazla sistem kararlılığı ile daha hızlı açılır sayfalar sizleri bekliyor ...

Nasıl Ulaşabilirim?
Bizlere sunduğumuz her yolla sorunsuzca ulaşabilirsiniz.
- 0 258 261 56 13 Telefon Numaramız
- [email protected] MSN ve Mail adresimiz
- www.aktifbilisim.com.tr üzerinden Canlı Destek
- 7/24 Müşteri panelinizden Ticket
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst