Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dahanet.net den reseller alacağım.Muhasebedeki adam bana ys ye gerek yok bizim denetlememiz yeterli oluyor dedi.Doğrumudur ? Zaten kocaman hosting şirketi kuracak halim yok.Eşe dosta , isteyene vereceğim.
Bazı forumlarda satış yasak, bazılarında serbesttir, ys almazsanız insanlar size güvenmez, Bence reseller ile bu işe girmeyin, hem piyasayı düşürürsünüz hemde işini ahlakıyla yapanların hakkına girersiniz ucuzdan sattığınız için, adam salakmı makine alsın gitsin onu datacenterda hat döşetsin, çoğu kişi zaten ucuz etin yahnisi olacağını bilmiyor , ucuz ucuz satıp sonradan mağdur etmeyin insanları.
Dostum, eşe dosta vereceğim cümlesini anladım, başlıkta satmak ile ilgili soru sorulmuş , bende başlığın cevabını verdim, ha şöyle dese, " ilk başta reseller sonra vps sonrada server kiralar veya alırım büyürüm yavaş yavaş " dese amennah ama hosting şirketi olmıyıcam diyor, bende dedimki ,eğer böyle reseller ile idare ediceksen hiç başlama, hem müşterileri mağdur edersin sonunda , hemde piyasayı düşürürsün , sonra diğerleri gibi r10 da boy boy şikayetlerinin dolaşmasını istemem...
Şöyleki : normal satışta yaparım.Ancak ben kimsenin hakkına girmek istemem.Piyasayı düşürmeyi sevmem , düşürenide sevmem.Zatende öyle bir amacım olmadı hiç.Ben kimseyi mağdur etmem.YS belgesizede bende güvenmem ama insanların bunu yapacağını pek zannetmiyorum ben kendimi güvendiririm insanlara , ki zatende bana güvenebilirler
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.