Arkadaşlar bana reseller lazım.
Linux . cPanel olacak.
Telefon numarası olacak.
Msn adresi olacak.
Şu anki reseller'de bulunan 70 küsür siteyi (Toplam dosya 1.5 Gb ) taşıyacak. 15 tanesi felan taşınsa yeterli. Diğerlerinin içi boş sayılır.
Minimum 50 / 60 Gb Band. 2 Gb alan olsa yeterli.
Ikide bir host kapanmayacak.
Pahalı olsun ama sorun yaşamayayım.
Aldım bi yerden lanet olsun. Domain alırım, site yaparım, hesap açarım hesabı görmez domain. Adam 1 gün sonra gelir durumu anlatırım 2 işlem yapar görmeye başlar. Böyle olmayacak.
Kendisine güvenmeyen mesaj yazmasın.
Tercihen bu firma istanbul'da olmalı. Bişi olursa gidip rahat rahat stres atabileyim.
Ayrıca teknik destege ihtiyacım yok.
"Abi şu nasıl olcak" demem kimseye.
Ama host durup dururken kapanırsa kalbinizi kırarım.
Ve domainlerin Nameserver'leri olarak Kendi Nameserver'lerimi kullanırım. Host firması değilim ama, prensip işte.
Not : Kimse özel mesaj atmasın. Buraya yazın tekliflerinizi. Gizlimiz, saklımız mı var?
Linux . cPanel olacak.
Telefon numarası olacak.
Msn adresi olacak.
Şu anki reseller'de bulunan 70 küsür siteyi (Toplam dosya 1.5 Gb ) taşıyacak. 15 tanesi felan taşınsa yeterli. Diğerlerinin içi boş sayılır.
Minimum 50 / 60 Gb Band. 2 Gb alan olsa yeterli.
Ikide bir host kapanmayacak.
Pahalı olsun ama sorun yaşamayayım.
Aldım bi yerden lanet olsun. Domain alırım, site yaparım, hesap açarım hesabı görmez domain. Adam 1 gün sonra gelir durumu anlatırım 2 işlem yapar görmeye başlar. Böyle olmayacak.
Kendisine güvenmeyen mesaj yazmasın.
Tercihen bu firma istanbul'da olmalı. Bişi olursa gidip rahat rahat stres atabileyim.
Ayrıca teknik destege ihtiyacım yok.
"Abi şu nasıl olcak" demem kimseye.
Ama host durup dururken kapanırsa kalbinizi kırarım.
Ve domainlerin Nameserver'leri olarak Kendi Nameserver'lerimi kullanırım. Host firması değilim ama, prensip işte.
Not : Kimse özel mesaj atmasın. Buraya yazın tekliflerinizi. Gizlimiz, saklımız mı var?