İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reseller lazım.

Umit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bana reseller lazım.
Linux . cPanel olacak.
Telefon numarası olacak.
Msn adresi olacak.
Şu anki reseller'de bulunan 70 küsür siteyi (Toplam dosya 1.5 Gb ) taşıyacak. 15 tanesi felan taşınsa yeterli. Diğerlerinin içi boş sayılır.
Minimum 50 / 60 Gb Band. 2 Gb alan olsa yeterli.
Ikide bir host kapanmayacak.
Pahalı olsun ama sorun yaşamayayım.
Aldım bi yerden lanet olsun. Domain alırım, site yaparım, hesap açarım hesabı görmez domain. Adam 1 gün sonra gelir durumu anlatırım 2 işlem yapar görmeye başlar. Böyle olmayacak.
Kendisine güvenmeyen mesaj yazmasın.
Tercihen bu firma istanbul'da olmalı. Bişi olursa gidip rahat rahat stres atabileyim.
Ayrıca teknik destege ihtiyacım yok.
"Abi şu nasıl olcak" demem kimseye.
Ama host durup dururken kapanırsa kalbinizi kırarım.
Ve domainlerin Nameserver'leri olarak Kendi Nameserver'lerimi kullanırım. Host firması değilim ama, prensip işte.
Not : Kimse özel mesaj atmasın. Buraya yazın tekliflerinizi. Gizlimiz, saklımız mı var?

S

Surkent

Misafir
Arkadasım Plesk Panel Var. 7/24 Destek 3 Telefon Hattı Kredi Kartı İle Online Odeme.

Umit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Surkent' Alıntı:
Arkadasım Plesk Panel Var. 7/24 Destek 3 Telefon Hattı Kredi Kartı İle Online Odeme.
Tskler Surkent.
Üzgünüm ama Plesk'i sevmiyorum.
Yoksa seni düşünmedim değil.
Ayrıca arkadaşlar Mysql'dur, e-mail'dir sınırsız olacak.
Sınırsız oldugu icinde istediğim zaman kurup, istedigim zaman kaldırırım. Baştan söyleyeyimde ; ilk host aldığım kişide sınırsız idi. Ben nuke kurup kurup bozunca hesabı kapatmıştı. Sunucu'yu yoruyormuşum..

S

Surkent

Misafir
Tşk. Ama Plesk Panel Türkçe Oldukça Kullanışlı Rahatlıkla Backup Yapabilirsin.Mail,Mysql,Sub Domain Sınırsız. Benim Gibi Aynı Ozellikleri Veren Birçok Firma Var..

Umit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Surkent' Alıntı:
Tşk. Ama Plesk Panel Türkçe Oldukça Kullanışlı Rahatlıkla Backup Yapabilirsin.Mail,Mysql,Sub Domain Sınırsız. Benim Gibi Aynı Ozellikleri Veren Birçok Firma Var..
Saolasın. Ama sevmiyorum plesk'i.
Hem D.bakır çok uzak :) Gerçi haftaya Bingöl'e gelicem, bakarsın uğrarım yanına :)

S

Surkent

Misafir
Gel Beklerim. Ben Sadce Çay Ismarlamam Yemekte Yediririm.Diyarbakırın Uzak Olması Onemli Değil Onemli Olan Hizmet Kalite. Şaunda 530 Referansa Ulaştık.Diğer Firmalara Bak Mesela Webabi.Com - Sitedizayn.Com Cpanel Kullanıyorlar.Domain Almak İstersen Gel Domain 3.99 $ Kdv Dahil Faturan 48 Saat İçinde Elinde :) Msn Adresin Varsa Ekle Alman İçin Değil Muhabbet olsun Geceleri Bakarım Ben Arasıra Laflarız [email protected] Bekliyorum.

Umit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
~Aykut' Alıntı:
eger vb forum gibi siteler yok ise gorusebiliriz.
vbulletin forum var. Lisansıda var gerçi. Sunucun'mu kaldıramıyor anlamadım ?
Neysse zaten Dedicated almaya karar verdim.
Tr'deki host firmaları saolsun. Ilk önceleri shared'den reseller'e, simdi reseller'den, dedicated'e gecmeme sebep oldular. :)

S

seven7

Misafir
abi cpanel tr istiyorsan line.com.tr ye bakabilirsin.cpanelde aklima gelen tek yer line.com.tr.birde tamhost diye bir yer var cpanel ama cok gereksiz pahalı...

P

phpserver

Misafir
cpanel tr olsun olmasın o kadar önemli değil herkes sonuçta TR yapabilir piyasada dolanan dil dosyaları mevcut çevirmeside zor değil vakit ayırmak önemli.. pleskden nefret ederim Umit kardeş +1

alca

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Enis Okur' Alıntı:
Dolandırıcı dolu ortalık, dikkatli olmanızı öneririm.

sanki sen dolandırıcı dilsin ne oldu paran mı bitti tekrar piyasadasın
şunu söleyim sen bir dolandırıcısın herkes de bilsin

forumda insanlar enis okur diye arattırsınlar neden sana dolandırıcı diye sölediğimi anlarlar.
nerdeyse 1 sene olacak ama yeniden piyasaya girmen şaşırtıcı bu isimle

alca

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
yoo forumda yeni olan arkadaşlarada sölemek istedim kimin ne olduğunu bilsinler çarpılmasınlar diye :)

winsock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hepimiz seni bekliyorduk nerelerdeydin :) ben tahmin edebiliyorum :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.