Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar.. Mp3 barındırabilecegim Reseller veya Dedicated arıyorum. 5000 Mb alan en az 1000 GB Bandwith lazım.. ilGİLenenler icin :
Msn : [email protected]
Bu konuda 1 numara www.ev1servers.net dir üstüne tanımam ama paran varsa aylık 100dolar. Zaten türkiyede hosting/reseller hizmeti verenlerin çoğu bu türden büyük sitelerden alan alıp aldıkları alanı diğer sitelere hosting olarak veriyorlar.
Tsk ederim. Zaten burayı biliyorum. Simdilik Bir arkadasım Managed.Com dan almıs. Onunla ortak kullanıcaz.. Olmazsa zaten ev1 yada Theplanet den almayı dusunuyorum..
Tsk ederim. Zaten burayı biliyorum. Simdilik Bir arkadasım Managed.Com dan almıs. Onunla ortak kullanıcaz.. Olmazsa zaten ev1 yada Theplanet den almayı dusunuyorum..
Ben yaklaşık 2 yıldan beri ev1 i kullaniyorum. Fiyat uygun ve hizmet kalitesi oldukça iyidir. Yalnız bazı gizli para tuzakları var. managed.com un fiyatlari daha uygun. Ayrica limit üzerine 1 GB eksta bandwidth fiyatı ev1 e göre 0.25$ daha düşük. Hizmet kalitesi hakkıda detaylı fikir sahibi olunca buraya yazarsan memnun olurum.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.