İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Resim Galerisi lazım

buraklee

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Ocak 2005
Mesajlar
520
Reaction score
0
arkadaşlar aşagıdakı adresdeki gibi Xml tarzında resim galerisi lazım resimleri fla dan degil komutla eklemek için bedava flash eklentılerı bulabılecegim yada arşivinde olan varsa yardımcı olur mu bana acaba..


örnek : http://www.karainebeyli.com/?page=album
 

cakirx

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Haziran 2006
Mesajlar
1,464
Reaction score
5
Konum
deviantart
elimde bunun la ilgili sadece bir tane döküman çıktı. Oda sadece resimleri dışarıdan çekiyor. ama FLa düzenlerken resimlerin ismini girmeniz gerekiyor. Belki işine yarar download
 

buraklee

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Ocak 2005
Mesajlar
520
Reaction score
0
saol cakir .baktım daha farklı bişey bulamassam buna bakacam artık
 

Komikdunya.com

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Haziran 2005
Mesajlar
0
Reaction score
0
Yok bana senin istediğin tarzda bir galery lazım. Ama açık kod flaları ile birlikte lazım. BUlamadım bu şekilde sağlam bi galeri flası
 

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Mayıs 2007
Mesajlar
3,749
Reaction score
59
Konum
Antalya
Buda benden olsun böyle programlara ihtiyacınız olursa yardımcı olurum.
simpleviewer Galeriyi indirdikten sonra. Resimlerinizin hepsini kopyalayıp images klasörüne atın daha sonra aşağıdan indirdiğiniz programı çalıştırın. Program ile images klasörünü seçin Daha sonra Resimleri bul butonuna basın ardındanda XML yarat tuşuna basın. En altta Program size XML dosyasının kodlarını yaratacaktır. Yapmanız gereken bu kodu kopyalayıp XLM dosyasına yapıştırmak bunun içinde Note defterini kullanabilirsiniz. Yani 100 lerce resmi olanlar için düşündüm. Birde captionları düzeltmeniz lazım. Resimlerin altındaki onuda yapıcaktımda çıkıyorum şimdi boş zamanımda onuda yaparım. İsteyen olursa.

Siteye sığmadı :D

XML Kodcu.rar:
Yüklemek istediğiniz Dosya öngörülenden çok büyük. Maximal Dosya Büyüklüğü 170,9 KB (Kilobyte) Byteyi geçmemelidir. Yüklemek istediğiniz Dosya ise 175,7 KB (Kilobyte) Byte büyüklüğündedir.

http://rapidshare.com/files/33327982/XML_Kodcu.rar Burda...
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst