İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Resim Yükle Kazan

Ivan3097

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
arkadaşlar bu sitede resim yükleyebiliyoruz. ve gösterim başına para kazanabiliyoruz. kazanç basit. 1000 gösterim 1 usd. 5 usd olunca ödeme istiyoruz. ödeme E-Gold, Liberty Reserve, ePassporte ve PayPal üzerinden yapılıyor ve süre 1 le 5 gün arasında değişiyor..burda kazancı arttırmak için yüklediğimiz resimleri sitemizde yada üye olduğumuz forumlarda yayınlamamız daha mantıklı. iş bununla da bitmiyor. başkasının yüklediği resimleri yayılarsanız da para kazanabiliyorsunuz. yanlız uyarmak isterim içerik çok fazla. ref getirisi %10.
ben kazanç için bu sitede yayınlanan resimleri daha önce tanıttığım UrlCash sitesinde yayınlıyorum. böylece çifte kazanç elde ediyorum. hepinize iyi kazançlar...

ÜYELİK LİNKİ

ödeme kanıtı:

h2o

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kayıt için direkt link :)

1000 gösterime 1 Usd çok az gibi dursa da ihtiyacı olanlara alternatif seçenek olabilir.

Herhangi bir kısıtlama söz konusu mu resimlerin yayınlanabileceği siteler için?

Ivan3097

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
herhangi bir kısıtlama sözkonusu değil sadece içeriği belirtmek zorundasın ( yani +18 mi değilmi)

CaNeRiuM

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
bana çok gereksiz güvenli gelmedi :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.