benim sıkıntım da yandex webmaster tools da hiçbir sayfam indexli değil neden böyle bir durum var çözemedim bir türlü
Ekli dosyayı görüntüle 5054
Birebir aynı sorunu ben de yaşıyorum. Domain aramada dahi yandex.com.tr 'de bulunamıyorum. Sitem alanında güçlü, lider bir site. Yandex nasıl boyle bir hata yapıyor anlayamadım. Siteme erişememesi imkansız.
Aldıgım mesaj şu ve bu mesajdaki tarih değişerek mesaj devam ediyor. Yandex'den gelen trafik bir anda bıçak gibi kesildi.
yandex webmaster tools'dan gelen mesaj su:
14.12.2012 Yandex robotunun siteye erişim izni olmadığı için site indekslenmedi ve arama sonuçlarında yer alamadı. 178.154.254.143 robotun IP'sinin sunucu tarafında bloke edilip edilmediğini kontrol edin. Erişime açıksa, 2 hafta içinde site indekslenmeye başlayacaktır, bundan sonra mesaj yenilenecektir.
Bu konuda sitemin indexlenme problemi olamaz, IP bloklama, yok, firewallda oyle bir ayar yok, metataglerde sorun yok, yazılımla bloklama yok. Aynı siteme google 1milyonun uzerinde index barındırıyor 6 yıldır.
Bu iste ciddi bir sorun var ama ben cozemedim. En son sitemap submit ettim, beklemedeyim.