- Reaction score
- 0
reşit olmayan adsenseciler, çekinizi bozdurabildiniz mi?bana zorluk çıkarıyorlar, bozduranlar varsa lütfen nasıl yaptığınızı banada söyleyin??? 
![]() |
![]() |
bana banka havalesi ile geliyor istersen o opsiyonu dene birdahaki sefereHighVoltage' Alıntı:reşit olmayan adsenseciler, çekinizi bozdurabildiniz mi?bana zorluk çıkarıyorlar, bozduranlar varsa lütfen nasıl yaptığınızı banada söyleyin???![]()
wasGer' Alıntı:bana banka havalesi ile geliyor istersen o opsiyonu dene birdahaki sefere
bu ara sanirim bir arkadas tarafindan ceki bozan banka listesi hazirlamisti, incomer.net olabilirdi tam olarak hatirlamiyorum.
adsense hesabinda ayarlarmalisin ve banka bilgilerine girmelsiniz, tüm dünyaya bu servisi yapmiyorlar ondan dolayi bazi kisilerde olmuyor.HighVoltage' Alıntı:banka havalesi ile gelmesi için napmamız gerekiyo?
wasGer' Alıntı:bana banka havalesi ile geliyor istersen o opsiyonu dene birdahaki sefere
bu ara sanirim bir arkadas tarafindan ceki bozan banka listesi hazirlamisti, incomer.net olabilirdi tam olarak hatirlamiyorum.
asla alamazs1n paran1 ve bankadan kendin hesap bile açamazsinREdBuLL' Alıntı:Ben 17 yaşındayım
google a üye oLup oradan paramı alabiLirmiyim?
HighVoltage' Alıntı:reşit olmayan adsenseciler, çekinizi bozdurabildiniz mi?bana zorluk çıkarıyorlar, bozduranlar varsa lütfen nasıl yaptığınızı banada söyleyin???![]()
tr.st' Alıntı:tek başına yapamazsın velin kimse onla gideceksin, kimliklerinizi unutmayın ama. sonra velin diycekki bizim ufaklığa böyle böyle bi şey gelmiş tahsilatını yapçaktık. bankadaki görevlide işleme koycak. olay bu. ama unutma velinle gideceksin...
eTre' Alıntı:arkadaşlar ben rahat 3 4 aydır sedodan cek bozduruyorum hic bi sorun cıkmadı yaşım hakkındada sadece iş bankasında ilk imza hesabım var her seferinde oraya yatıyo herkes yani 18 yaş altıyız diye bizi bişi yapamaz sanıyo GuvenliHosting benim çeki gördün bozdurduğumu benide mi unuttun?