evet adsense öldü artık önceden 100 tıka 10 dolar alıyodum rahat minimum şimdi en fazla 3$
katılıyorum, site içeriğinde bi istikrar yok, konular birbiri ile çok alakasızacemiye katılmamak elde degil.
sitende içerikten çok TAG var
ve o içeriklerde de reklam veren sayısı o kadar az ki ..."
- hahaha evet sükretmek lazım elbette ama tık oranına çok çok az verilmiş
çakarım şimdi buraya bi resim seninkini 5 katı
bol kazançlar
boşuna demiyorum gittigidiyor kullanın tık başı 0.03
Ben http://www.thirdclick.com kullanıyorum. Bugün ödeme günü.. Üye olduğumda banka hesabıma 25 TL bonus gönderdiler CPA ve CPC reklamlar dönüşümlü olarak çıkıyor. CPA üye başına 0,40 CPC tık başına 0,03 veriyor. Kontör reklamları falan yok. Oyun ve forex sitesi reklamı var ve daha kapalı beta durumunda. Ama üyelik alıyor.
Ben http://www.thirdclick.com kullanıyorum. Bugün ödeme günü.. Üye olduğumda banka hesabıma 25 TL bonus gönderdiler CPA ve CPC reklamlar dönüşümlü olarak çıkıyor. CPA üye başına 0,40 CPC tık başına 0,03 veriyor. Kontör reklamları falan yok. Oyun ve forex sitesi reklamı var ve daha kapalı beta durumunda. Ama üyelik alıyor.
gökhan bu gercekten kazandırıyormu tık saymama gibi bi durum falan varmı..eğer iyi diyorsan bende bi deniycem
Gecmise gore yapilan karsilastirmalar gecersiz, Kasim ayi itibari ile siddetli dusus yasandi. Benim gunluk $4 ile $5 veren sitelerim simdi $1 ile $2 ancak veriyorlar. Bunun nedeni ise halen guncel olan kriz. Karsilastirmayi ayni icerikte yayin yapan, benzer hit sayisina sahip siteler ile yapmaniz lazim. O zaman sitenize yaptiginiz yatirima aldiginiz karsiligin olcumunu tam yapmis olursunuz.
Birde unutmayin ki AdWords/AdSense reklam network'u reklam veren, yani AdWords, oncelikli bir sistem. Reklam verenin yaptigi maximum bid, ve anahtar kelime rekabeti ile reklam fiyatlari hesaplaniyor. Boylece piyasanin kotu oldugu bir zamanda tik basina odenin ucretteki dalgalanma daha buyuk yasanir hale geliyor.
Eger ucretlendirme eskilerdeki gibi sabit fiyattan yapilsa idi, tiklama basina aldiginiz odeme dusmez, fakat bu sefer reklam azligindan ve dolayisi ile olusacak kalitesiz, alakasiz reklam gosteriminden dogacak tiklama azligindan yine az kazanirdiniz. Hatta simdi kazandiginizdan daha az kazanirdiniz.
Su anki yasadigimiz dalgalanma, dusus, sistemin devamliligini, hayatta kalmasini sagliyor. Bunun icin sevinmek lazim. Yoksa eskisi gibi o batti, reklamini kaldir, bu geldi, reklamini ekle, o odedi, bu odemedi, saga sola kosturma ile gecerdi zaman.
Ote yandan bu firsati kullanmayi bilirseniz, bir cok sitenizi on plana cikartabilirsiniz. Benim $0.15'e yayinlayamadigim reklamlar, simdi $0.01 yada $0.02'ye cok rahat yayinlaniyor.
gökhan bu gercekten kazandırıyormu tık saymama gibi bi durum falan varmı..eğer iyi diyorsan bende bi deniycem