İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Rh.com.tr

forumkeyfi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı rh.com.tr den dedicated hizmeti alan var mı ? eğer alan varsa bana biraz bilgi verebilir mi ? saygilarimla herkese basarilar.

forumkeyfi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet orda da sordum aynı soruyu hızı + turkce panel var mı veya destek konusunda nasıllar daha önce dedicated kullanmadım bilgim yok ilk deneyim olacak desteği nasıl acaba takıldıgım yerde yeterli destek alabilir miyim?

H

hostcu1

Misafir
forumda bi arasan yeteri adar övgü aldıgını görürsünn :)

forumkeyfi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yeterince övgü almış hosting işinde ama bir sitenin hostingiyle bir dedicated aynı değildir sanıyorsam ? yoksa yanılıyor muyum ?

H

hostcu1

Misafir
yanılıyorsun bence ha hosting haa dedicate ama tabi msl saldırı falan oldugu zaman top sende olur yine :D

forumkeyfi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
işte diyelim böyle bir sorun oldu başta dediğim gibi daha önce hiç dedicated kullanmadım ondan soruyorum.

H

hostcu1

Misafir
bende diyom sana işte top sende:D
hosteurope içinde iyi diyolar harbidende iyi ama msl diyelim biri saldırdı falan möö gibi kalıyon:D

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
panel yok.panele gerek yok.eger reseller degilsen kendi sitelerin varsa her türlü paket acma işlerini mail ile yaptırabiliyorsun.mail sunucusu ve mysql sunucusu ayrı makinada.sistemin çökse bile maillerine ve veritabanına ulaşabiliyorsun.Bilgilerin her gece 3 gibi yedeklemesi alınıyor.10 dakika siten kapalı kalır.Her türlü sistem güncellemesini kendileri yapar.
Destek telefon ile alabilirsin.
radore hosting yakında radore telekom olacak

G

guajira

Misafir
yoktur' Alıntı:
panel yok.panele gerek yok.eger reseller degilsen kendi sitelerin varsa her türlü paket acma işlerini mail ile yaptırabiliyorsun.mail sunucusu ve mysql sunucusu ayrı makinada.sistemin çökse bile maillerine ve veritabanına ulaşabiliyorsun.Bilgilerin her gece 3 gibi yedeklemesi alınıyor.10 dakika siten kapalı kalır.Her türlü sistem güncellemesini kendileri yapar.
Destek telefon ile alabilirsin.
radore hosting yakında radore telekom olacak

Ne yani kendi sunucusunda bi siteye hesap açmak için maille başvuru mu yapacak?

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bir firmanın sdsl satışını yasal olarak yapabilmesi için telekom lisansının olması gerektir.telekomünikasyon hizmeti sunmak için isp olmak gerek.
Hosting işi ile ugraşanlar işte bu sebepten telekom olurlar.bir hostin şirketinin bu sebebten telekom oldu diye küçümsemeye hakkın yok...

forumkeyfi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sağolun arkadaşlar yardımlarınız için konu baya sapmış ama olsun ben dedicated için sis.com.tr ile anlaştım rh.com.tr ye mail attım sordugum soruya bile düzgün cevap alamadım saygılarımla herkese başarılar.

forumkeyfi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yoktur' Alıntı:
ben alıyorum.neyi merak ediyorsun.
www.r10.net için dedicate hizmet alıyorum.hızına falan bakabilirsin :p
Yoktur rh.com.tr den dedicated hizmeti alıyorsun ama bende mi bir sorun var yoksa sitede mi bir sorun var anlayamadım sitene bir kaç gündür giremiyorum bir kaç arkadaşıma da denettirdim ama bir netice yok yani siten kapalı görünüyor bence dedicated ini değiştirmelisin www.sis.com.tr yi önerebilirim sana :)

dizayn1st

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
saldırı yapılıyor galiba gene o foruma o yüzden kapalıdır kesin.

forumkeyfi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
neden kapalı oldugu bilinmez olabilir tabi saldırı olur ama 2-3 gündür sanırım kapalı

dizayn1st

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ewet 2-3 gün oldu heralde.saldırı olmasa kapalı kalmazdı.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.