Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben ona destek vermiyorum yaptıgı seyide güzel demiyorum sadece sağlam saldırı yaptıgı için helal olsun dedim işini güzel yaptıgı için helal olsun dedim herkes bir iş yapar ve yaptıgı işte iyi olmak ister iyi oldugu zaman adamı takdir etmek gerekir demi bende o açıdan helal olsun dedim he şurası doğru adam yanlış taraftan iyi işler yapıyor ama gene de iyi iş yapıyor kendince ( not olarakta yoktur için üzüldüğümü belirttim )
abartmayın arkadaşlar adam söylemis iste niye abartiyorsunuz ki ? işini nerde kim iyi yaparsa hepsine helal olsun yeniwebmaster hic mi script calmadin hayatında ? hic mi ddos atmadin gicik oldugun bi herife hic mi dosya yurutmedin ya gecin arkadaşlar bu ayakları adam teşekkür etmiş kapamış işte uzatmaya gerek yok görüyorum neyse iyi geceler uyumam lazim.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.