İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Rica Etsem Yardımcı Olabilirmisiniz Arkadaşlar?

rhymE

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle Merhaba;
daha önceden slayt programını siteye nasıl ekliceğimi sormuştum. bunun çözümünü buldum. slaytları tek tek .jpg olarak kaydettim Flash Slideshow Maker programı ile sorunu hallettim. fakat şimdi programda oluşturduğum "swf"yi siteye eklediğimde LOAD FAİL hatası veriyor dosyaların tamamını attığım halde. "res,slides,thumbs ve xml"dosyası atıyorum ne dreamweaverda nede localhosttan çalıştırdıgımda slayt görüntülenmiyor.

xclever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
öncelikle masa üstünde çalışıp çalışmadığını denedin mi ? şu dosyaları ver öyle bakalım buradan hatanın nerede olduğu pek anlaşılmıyor xml dosyasına img yerleşimini yanlış yapmış olabilirsin

rhymE

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet masaüstünde denedim çalışıyor sorun yok. dosyaları özel mesajdan attım

rhymE

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet tüm dosyalar slayt dosyası içinde. ayrı bir klasör açtım ve "swf" yi o dosya üzerinden çekiyorum

rhymE

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dosyayı siteye eklemeden çalıştırdığımda bende de çalışıyo sorun yok ki sorun ekledikten sonra load fail demesi. dosyanın içinde fs_aux.html veya diğer html sayfasından girdigimde sorunsuz çalışmakta

rhymE

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki siz nasıl bir dosya dizin yolu işlediniz. hangi dosyaları attınız ve nasıl. kısacası yaptığınız işlemleri sıralarmısınz onagöre deniyim bende.

xclever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
Kod:
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="500" height="400">
      <param name="movie" value="slayt/eranmuhendislik-aeb.swf?xml_path=slides.xml" />
      <param name="quality" value="high" />
      <embed src="slayt/eranmuhendislik-aeb.swf?xml_path=slides.xml" width="500" height="400" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed>
    </object>

tamam yaa :D buldum sorunu al bu kodlarla değiştir

rhymE

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şimdi host'daki video görüntülenmemeyi. bu buldugun kod'da alıyorum :D hata falan yokı sadece göstermiyo video'yu

rhymE

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
masaüstünde görüntülenen şey host'da cıkmıyo ya. LOAD FAIL falanda demiyo. çok sinir bi durum

xclever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
dosya izinlerine bak bakalım belki onla alakalı olabilir ben de resimler 644 klasörler 755

rhymE

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sorun dizinlerle alakalıymış. çok teşekkürler herşey için :)

xclever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
mutlu son konu kilit :D
kilit_104517.jpg

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.