İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

rica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Nickimin forumdan silinmesini rica ediyorum.
Herkese kolay gelsin.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Daha öncede bu tarz konular açılmıştı.
Ancak mümkün olmadığı her seferinde tekrarlanıyor.
Beğenmezseniz bir daha girmezsiniz..

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Daha öncede bu tarz konular açılmıştı.
Ancak mümkün olmadığı her seferinde tekrarlanıyor.
Beğenmezseniz bir daha girmezsiniz..

http://forum.iyinet.com/guncel-konular-haberler/73887-8-askerimiz-serbest.html
şu konudan dolayı kart uyarısı aldım.
Lanet pkkya laf söylemek suç ise girmek istemem tabikide.

sebeb ise

Konuyu siyasi tartışmaya sürüklemek

olarak belirtilmiş. bazı konularda daha agır konusan insanlar oldu ama kimsede bir yaptırım olayı olmadı. admininiz yanlıs yapıyor bu konuyu ciddiye alın isterseniz.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
yapma kardeşim sen de siyaset. nerede yaşıyorsun? Türkiye mi burası da, en önemli gündemi bu da, en büyük sorunu bu da sen de gelmiş burada bunu yazıyorsun.
sana mı kaldı? burada yaşayan insanlara mı kaldı? bırak it, köpek yazsın.

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
adminimiz türkiyedeki siyasi durumu uzaktan takip ettiği için bir yanlış anlaşılma olmuştur sanırım.Medyayı takip ettiğim kadarıyla ismi geçen parti kendisinin PKK destekçisi olduğunu açık bir şekilde söylüyordur. Burda siyasi bir durum söz konusu değil benim fikrim. Tabi genede bu iyinetin kendi kanaatidir.

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
adminin kanaati yanlış ozaman.
diğer forumlarda denmedik laf kalmadı admin için. yalan mı?
diyecek laf bulamıyorum ben, konuyu kitlerseniz sevinirim yönetici arkadaşlar.
bir nevide olsa yedigimiz kaba yapmak istemiyoruz, zorlanmayalım lütfen.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Ben bu forumda kaç kere banlandım. Kaç kere uyarı aldım. Hatta üyeliğim silinsin diye çirkeflik bile yaptım :D Ama şimdi geçmişe bakıp sadece gülüyorum. Çünkü kural ihlali yapmıştım ve yinede kendimi haklı çıkarmaya uğraşıyordum. Forumda siyaset konuşmak yasak, çünkü iyinet siyaset konuları yüzünden çok gergin zamanlar geçirdi. Umarım anlayışlar karşılarsın...

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
O konuda kendi adıma aklından siyaseti geçiren insan namerttir.
İnsanların kendi bildiği gibi anlama psikolojileri bana zarar vermemeli.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
bu ülkede müslümanım diyemezsiniz, değilim de diyemezsiniz, terör örgütünü lanetleyemezsiniz, şehitlerimizin cenazelerini tv den bile seyredemezsiniz. sonra buna siyaset yapıyorsunuz, demokrasiyi ihlal ediyorsunuz derler. sen de gelmiş bir site de bunu yazacaksın. gülerler adama :)

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Haklı olduğun birşeyi söylemek veya yapmak her zaman her yerde doğru bir hareket olmuyor malesef. Yayaya yeşil ışık yanan bir yolda yürüdüğünü farzet, otobüs kaptırmış geliyor, kendini dışarı mı atarsın, yoksa elinle dur yol benim mi yaparsın, duramayacak kadar hızlı gelirken. Hangisinde haklısın, hangisinde doğru. Fazla kafana takıp da sinir yapma, sonunda değişmeyecek şeyler için sinir yapmak sana verir, küfür ettiğinle, içine doldurduğun kötü enerjiyle kalırsın, kendimden biliyorum. Küfür ettiğin kişileri de ülkede kaç milyon adam seçiyor, küfür etmekten öteye birşeyler yapabileceğimizi düşünüyorum toplum olarak, o da ayrı.

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Türk Webmaster forumunda Türkiye'nin en önemli siyaset konularının tartışılması neden yasaklanıyor anlamıyorum. işin cılkını çıkaranlar aşırıya kaçanlara ceza verilsin ama siyaset yasaklanmasın.

ha birde dpt'ye oy veren şerefsizlere şerefsiz dersek kırmızı kart mı alıyoruz ? ya da o kanı bozuklara kanı bozuk dersek ?

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
haklısın pigeon.
sen de haklısın Angelo.
ama eskileri fazla derinden bilmediğim için söylentilerle kafama takılan bir soru işaretini kaldırdım yerine ünlem geldi.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Türk Webmaster forumunda Türkiye'nin en önemli siyaset konularının tartışılması neden yasaklanıyor anlamıyorum. işin cılkını çıkaranlar aşırıya kaçanlara ceza verilsin ama siyaset yasaklanmasın.

ha birde dpt'ye oy veren şerefsizlere şerefsiz dersek kırmızı kart mı alıyoruz ? ya da o kanı bozuklara kanı bozuk dersek ?

Zamanında siyaset aktifken, forum amacını aşmıştı. Sözde webmaster forumuydu. Sürekli siyasi görüşler hakkında mesajlar ve gergin bir ortam.

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Erçin bekle şimdi görürsün yiyecegin kartı, çünkü sende onlara hakaret ederek siyaset yaptın, aynı durumdayız şuanda.
Nefusa biz siyaset yapmıyoruz, ya sen lafımıza itimat etmiyorsun yada okumuyorsun.
Bak ne diyorum, kolay kolay konuşmam böyle şeyler ben,

O konuda kendi adıma aklından siyaseti geçiren insan namerttir.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
dostum sarı kart uyarıdır abartılacak bişey değil önemli olan bu davranışı tekrarlamamak öyle cekip gitmek anlamsız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.