Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende iyi kötü bu işle ilgilendiğimden beri ilgileniyorum. adamları bizim webmasterlarımız zengişn etti resmen. adamlarda uyanık tabi resmen milleti dolandırıyorlar. bence bunun "phising"den farkı yok.
bu olay benimde başıma geldi. resmen insanları kandırıolar.. dava açalım dicem ama link-tr.com arkadaşımızın pyalaştıı gibi adamlar siteye açıklamayı yapmışlar
Galiba mantık şu: Senin cep teleonuna bannerlardan seçtiğin içeriği yolluoyor sen cep telefonundan onay mesajı gönderdiğinde ise haftalık abone olmuş oluyorsun. Her hafta senden 20 kontör gibi rakamlarda kontör alıyor. Açıklamada yazıyor fakat oradaki anlatım daha çok isteğe göre haftalık üye olma gibi...
bu olay benimde başıma geldi. resmen insanları kandırıolar.. dava açalım dicem ama link-tr.com arkadaşımızın pyalaştıı gibi adamlar siteye açıklamayı yapmışlar
görüyorum ki ringofon gerçekten halkı salak yerine koyarak kazanacağı üç beş kuruştan hayır geleceğini sanıyor onu anladım adamlar dolandırıcı ama iyi.net in tüm sayfalarında hala ringofon bannerleri boy boy "istikrar ve dürüst ticaret" cümleleriyle geçmekte acaba yoneticiler burada yazılanları görmüyormu bedava diyerekten kimbilir kaç kişinin zorla satın aldığı anasını babasını aramaya korktuğu kontörlerini adi yöntemlerle aşırmak revamıdır
Ben Kaldirdim. ve e-mail attim yayinlatmak istiyosanız reklam aylık üzerinden anlaşalım diye bir haber gelmedi daha. 50k trafige 40 ytl kazanilirmi bu işde gerçekden bir iş var.
benimde 204 kontörüm gitti ben sürekli farklı GSM operatörleri aradıgım için önceleri farkına varmadım sonra aradım ve sordum 1 defa kendime melodi yolladım 2 servise abone olmuşum sanırım en güzel ortaklık google adsense.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5