İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ringofon un Dokunulmazliğimi Var Arkadaşlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sohbet.Org

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Marmara peki neden 18 ay benden kontör cekilipte bir sefer olsun bana bildirilmedi, sizi bilmeyen yok dostum şimdi siz iyi biz kötu siz doğru biz yanlişmi olduk sanirim burda sadece kendi yazdiklarinizi okuyorsunuz milletin yazdiklarini okmuyorsunuz millet hakinizda ne yaziyor insanlar nelere şahit olmişlar, başinizi kuma gömekle kendi yazdiklarinizi okumakla kendinizi hakli göstermekle hakli olamasiniz. ALLAH bilir kaç şimdiye kadar kaç yetimini, kaç öğrencinin, kaç cocuğun, kaç amcanin, kaç babanin, kaç dayinin, kaç abinin, kaç kardeşin, haksiz yere kontörlerini yıllardır cekiyorsunuz, evine bir ekmek getirme derdine olan o insanların paraları ile Audi Arabalar dağitiyorsunuz.... Marmara diğer yerde yetkin vardi banlatin her istediğin yerde istediğin kişi haksiz yere banliyamasin. + butun kötu iftiralarini sözlerini sana fazlasi ile iade ediyorum.

Sohbet.Org

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Loi adam kendi noter zan ediyor, ALLAH dediğine inanilir başka hiç bir şeyine inanilmaz zaten diğer yerden banlanma sebebini burda acikladim gene ayni laflari cevirecek. 2006 da uye olduğumu diyecek ama 2008 martina kadar benden haksiz yere habersizce kontör cekme hasabini kim bana verecek, beni birak binlerce benim gibi insan var onlara kim hasab verecek.

Not Cep telefon Dukani işletiyorum bu arada bende dunyanin melodisi var Marmara ringonun melodilerine kalmiş değilim...

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Ben tarafsizlik adina sahisi cagirdim delil sunmasini istedim, sabirla delil sunmasini beklersen sevinirim. Delilin olmadan bir iddiada bulundun, normal sartlarda bu tur mesajlar silinir ancak ben senin madur olma ihtimalini goz onunde bulundurarak sana yardimci olmaya calisiyorum. Buna ragmen israrla biseyler soylemeye devam ediyorsun. Hepsi bi tarafa banada mantikli gelmeyen bisey var, madem dogru bulmuyorsun ringofon satis ve pazarlama yontemlerini, hangi akla hizmet kendi sitene bu kuruma ait bannerlari yerlestiriyorsun.. Yetimden, yoksuldan bahsediyorsun, soyledigin ile yaptiginin birbirine tezat seyler oldugunu gormuyorsun yada sende sadece gormek istedigini goruyorsun.. Oylemi?

CyberTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Birde arkadaşlar kimsenin şuphesi olmasin. hakli olduğum bir hakta sonuna kadar hakimi savunurum. sonunda ölmek bile varsa gene konuşurum, eğerki banlanmam vicdanini rahatlatiyorsa sorun değildir dostum. senin vicdaninla baş başa birakiyorum.

Arkadaşım, üst üste mesaj yazma, birde biraz sakin ol banlanmazsın.

Olaya gelince senin başına gelen olayla ringofonun verdiği hizmetleri sunma ve reklam şekli çok ayrı bir konu. Eğer bu reklam, tanıtım vs ile ilgili şikayetin varsa tüketici mahkemesine gideceksiniz. Yoksa üye olduktan sonra kimse sana sms atıp her hafta kontorunu alıyoruz demek zorunda değil. Abonelik sayfalarında minnacık bile olsa program kuralları yazılı. Dediğim gibi görmediysen ve yanıldıysan zaten o hakkını mahkemede aramalısın.

Yoksa ringofon ya da başka bir kurum, abone kayıt mesajı atmadıysa kafasına göre kontor gasp edemez.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Kendi işinizle ilgili olunca asıl ve kanıt, forumdan hassasiyet bekleyebiliyorsunuz. Ancak kendiniz birileri hakkında asılsız ve kanıtsız bir sürü ilginç şey yazmıştınız geçenlerde, ilginç.

Başka forumlarda ki hareketlerin, kimin kime ne kadar paraya ne alıp verdiğinin mahkemesi burası değil. Problemlerinizi yasal yollarla çözebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.