schumifan youtube nin koydugu paradan daha fazlasını koyucak bütçenizin oldugunu düşünmüyorum ama sponsor bulabilicek bağlantılarınız varsa görüşelim herhangi bir talebim yok aslında çok parlak bir fikir de diğil ama işe yarasın isterim..
schumifan youtube nin koydugu paradan daha fazlasını koyucak bütçenizin oldugunu düşünmüyorum ama sponsor bulabilicek bağlantılarınız varsa görüşelim herhangi bir talebim yok aslında çok parlak bir fikir de diğil ama işe yarasın isterim..
Daha önce bir site satın alma topici acmistim ama gelen siteleri incelediğimde gerçekten Türkiye'deki webmasterların en azından bir kanadı için ciddi üzüldüm.
Bir web sitesi yaparken google indeksli olması pr'sinin iyi olması kriterler bir gram bile önem tasimamaktadır bunu bilmeniz gerekir bence, iyi iş yaparsanız google sizinle ilgilenir size pr'de verir telefonda eder bir arzun varmıda der.
Temel sorun doğru projeyi bulmak doğru fikri yaratmak doğru zamanda sektöre girmek ve büyük resmi yakalamaktadır. Türkiye'deki 10000 flash oyun 1000 resim sitesinin yanına bir yenisini eklemekte değildir bence.
Bu topici açma sebebim Türkiye'deki webmasterlara azda olsa inancım olması ve yaratıcı fikirler cikabilme ihtimaline inanmamdır.
Eğer gerçekten sağlam projeniz var ise ve ben yaparım diyorsanız proje sahibininde kesinlikle içinde olacağı bir modelle projelerinizi hayata geçirmenizi sağlayacağım.
Bu konuda gerçekten iyi iş yapmak istiyorsanız benimle kontak kurunuz parası neyse enjekte edelim yapalım ama lütfen ve cidden sektörde binlerce bulunan salak sepet site modelleri ile gelmeyin bana rica ediyorum.
sen brak proje ercekleştirmeyide şu bizim fixpartner odemelerini yap yeter artık ya pm atıyorum cevap yok mail atıyorum cevap yok zorla kendine dolandırıcı dedirtme
Bugüne kadar acilan ve tüm gördüğüm topiclerde cevabın mutlaka vardır, ayrıca bu kadar şüphe duyuyorsanız cidden calismayın en sağlıklısı budur.