İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Rocky Balboa - Izlenimler

Merlin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Vizyona girdigi ilk gün izlemeye gittim. Rocky hayranlari icin güzel bir film ama diger Rocky filmlerindeki heyecani göremedim. Bunun nedeni Rocky nin artik 50 yasinda olmasi ve genc bir boksör ile sadece gösteri macina cikiyor olmasi.

-----Spoiler-----------
Ama filmin sonunda Rocky nin KO olmadan yenilmesine ragmen izleyicilerin Rocky Rocky Rocky diye bagirmalari güzeldi.
-----Spoiler-----------

Ne olursa olsun yinede sinemada izlenilmesi gereken bir film. :)

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
6
Ben beğendim filmi. Ama dediğin gibi heyecan ve sürükleyicilik malesef yok.
Eski filmlerin hatrına izlenebilir. Sinemaya gitmeye değer mi derseniz, bence değmez.

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
filmin sonunuda söylediğin için ekstradan teşekkür ederiz :D şimdi daha bi heycanla izlicez herhalde

Merlin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Rocky dixon u KO yapsaydi cok abartmis olacaklardi. Filmde fazla bir abarti yok. Sonusta filmde Rocky 50 yasinda ex bir boksör. Zaten ünvan karsilasmasi yapmiyor. Eski Rocky filmlerinde vücudu sporcu vücudu gibiydi. Ama burada ne kadar yaglandigini görebiliyorsunuz :)

filmin sonunuda söylediğin için ekstradan teşekkür ederiz şimdi daha bi heycanla izlicez herhalde

Baslikta Izlenimler diye belirttim :) Yani izleyenler icin.

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
izleyeli 1-2 ay oldu sanırım. benim hoşuma gitmedi film. eski rocky'ler gibi değil. 100dk'lık filmin 1 saati boş geçti zaten..

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bence baya bir beğendim özellikle abartmadan mantıklı bir son yaptıkları için. rocky yenilmesine rağmen bir efsane olarak içeri ugurlandı..... çok güzeldi...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.