İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

RSS Bot sahiplerinin dikkatine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
RSS Botlari ile içerik çekenlerin dikkatine..

Bıktım sizden ya! Sitelerimden data çekmeyi bırakın artık. Http loglarında IP adreslerinizi goruyorum ve blockluyorum ama ısrarla yeni yöntemler bulup data çekmeye çalışanlar var.. Bakın arkadaşlar kendinizi zorla sandboxa sokturmayın.

Forumda bulduğum kişileri uyarıyorum bulamayanlarda okusun vazgeçsin. Benim ekmeğimle oynamayın. Para ile eleman tutup post attıran, makale yazdıran adamları enayi yerine koymayı bırakın.

Bu uyarıma rağmen devam edenler olursa yukarıda söylediğim gibi yapmaya devam edicem.

Not: Pierlugi önce senden başlicam.

PieRLuGi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşım ben sana diyorum hangi site senin diye ? sen bana diyorsun bütün siteler benim. Sen böyle cevap verince, bide üstüne bu konuyu açınca, yok senden başlıcam felan deyince, bende başlamazsan derim!

vB_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Loi,bununla uğraşmana gerek yok dostum zaten başa çıkamazsın ve zamanını boşa harcadığın için iş kaybın olur.Google un yeni algoritmasında zaten copy-paste siteler indexlenmiyor yani rss almaları sana zarar onlara yarar sağlamıycak.

biRtuRk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende o zaman su soruyu sorarim... kac tane siteden icerik cekiyorsun ki hangi site senin diyorsun ?

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
niye kapatayım kardeşim ben 2 çapulcu yüzünden rss hizmetini? iş bana zarar verme noktasına geldiği için bende aynı şeyi uygulamaktan asla çekinmem. buyrun hodrimeydan.

PieRLuGi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yayınlamazsan adam değilsin diyorum bende.
Ama şunada emin ol benim başıma 1 gelirse senin 5 gelir.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Yayınlamazsan adam değilsin diyorum bende.
Ama şunada emin ol benim başıma 1 gelirse senin 5 gelir.

Ben senin gibi çok gördüm. Çokta evinden alıp kafasını kırdım. Malesef bazıları insan gibi söylemeyi anlamıyor böyle bir uygulamaya ihtiyaç duyuyorlar. Ben sana PM ile yaptığının yanlış olduğunu. Yapmaman gerektiğini naif bir şekilde izah ettim zaten.

Sen bana hangi siteler senin diyorsun, yahu o bu mu var? Yaptığın yanlış işte, hangi sitelerin bana ait olduğunun ne önemi var?

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Olayı tam anlamadım ama sanırım Pierlugi arkadaşımız emeğe hakaret etmiş ve hala zeytinyağı taklidi yapıyor. Biri bana anlatabilir mi?

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Bakın ben bazı şeylere zaten göz yumuyorum, olcak o kadar tabi. Bizde her metayı vahiy olarak almiyoruz. Ama oturup yaziyoruz olmadı eleman tutuyoruz para verip yazdırıyoruz. İşi abartanı uyarıyoruz. Söylesin PM ile kalbini kıracak bişey demişmiyim. Sunucudan banlıyoruz adamları, aynı sunucunun başka IP si ile tekrar metalarımız kopyalanıyor. Daha ne yapalım?

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Olayı tam anlamadım ama sanırım Pierlugi arkadaşımız emeğe hakaret etmiş ve hala zeytinyağı taklidi yapıyor. Biri bana anlatabilir mi?

Bu forumda bu konuda bir sürü iş ihtiyacı başlığı (rss bot script veya copy/paste içerik) açılıyor, o yüzden durum karışık, RSS kaynaklarınıza kendinize backlink/reklam yapacak şeyler ekleyin faydasını görürsünüz.

PieRLuGi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben senin gibi çok gördüm. Çokta evinden alıp kafasını kırdım. Malesef bazıları insan gibi söylemeyi anlamıyor böyle bir uygulamaya ihtiyaç duyuyorlar. Ben sana PM ile yaptığının yanlış olduğunu. Yapmaman gerektiğini naif bir şekilde izah ettim zaten.

Sen bana hangi siteler senin diyorsun, yahu o bu mu var? Yaptığın yanlış işte, hangi sitelerin bana ait olduğunun ne önemi var?

Bak güzel arkadaşım;1. site benim değil, foruma takılmayan bi arkadaşıma ait, ben sana yardımcı olabilmek için soruyorum hangi site senin diye ?
2. sen bana gelmiş bütün siteler benim diye afralı tafralı konuşuyorsun.
3. gelmişin ilk önce pierlugi'den başlıcam diyorsun
4. şimdide gelmiş evinden alıp kafasını kırdım muhabbetleri

deminden beri msn'den konuşuyoruz arkadaşla, sen haklısın emeğin çalınıyor bende sana yardımcı olmaya çalışırken sen dayılanıyorsun, adam gibi söylesen bu iş biterdi, ama şu evinden alıp kafa kırma olayına gelince, onu sen değil kralın gelse yapamaz bunuda unutma. Çok delikanlıysanda herşeyim yazıyor whois'de gelde al kafamı kır derim.

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Bu forumda bu konuda bir sürü iş ihtiyacı başlığı (rss bot script veya copy/paste içerik) açılıyor, o yüzden durum karışık, RSS kaynaklarınıza kendinize backlink/reklam yapacak şeyler ekleyin faydasını görürsünüz.

:) Yok RSS'nin ne olduğunu sormadım. Şu an burdaki muhabbeti sordum ama anladım konuyu tekrar okuyarak...

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Yahu ben sana eksik veya abartılı bişey demedim. Tüm siteler benim dedim, evet tüm siteler benim. RSS ile meta kopyaladığın tüm siteler benim. Bu konuda ısrar edersen delikanlılık gelip öğretmekten asla çekinmem. Ben telefonda/msn de dayılanıp tokatı yiyince özür dilerim abi diyen çok gördüm beni bu konuda inatlaştırmasan çok iyi edersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.