Scruffy Türkçe Wordpress Teması
Scruffy profesyonel Wordpress teması
fresh01 tarafından hazırlanmış ve tarafımca türkçeleştirilmiştir.Aceleciler için:[(Türkçe)
İndir]
Özellikleri
- »Widget Destekli - Sağ Menü
- »CSS ile Güzel Bir Menü
- »CSS ile hazırlanmış üst menüde sayfa linkleri
- »Tanımlı Arşiv Sayfası Şablonu
- »Tanımlı Site Haritası Sayfası Şablonu
- »Gavatar desteği
- »»PageNavi CSS Şablonu
- »»Mükemmel bir Abonelik Alanı
Kurulum
- »"scruffy-TR" klasörünü blog FTP dizininizin wp-content/themes kısmına kopyalayın.
- »Wordpress Admin Paneline Giriş yapın.
- »Tasarım bölümüne gelin ve temanın üstüne tıklayarak aktifleştirin.
- »Hepsi bu kadar!
Sıkça Sorular Sorular ( SSS )
- »PSD de neyin nesidir?
Photoshop çalışma dosyasıdır. Amaç ilerde aynı dosyanın üzerinde değişiklik yapmakdır.Böylece psd olarak verilmiş bir logonun üzerinde istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz.Dosyayı açmak için Photoshop programı gereklidir.
- »Arşiv ve Site Haritası sayfasını nasıl çalıştıracağım?Wordpress 2.7 için admin panelinden yeni bir sayfa oluşturacağız.Bu sayfayı oluştururken yan menüdeki sayfa teması bölümünden Archives(Arşiv) veya Sitemap(Site Haritası) özelliklerinden kendimize uygun olanı seçeceğiz..
- »PSD'yi düzenlerken fontlar bozuluyor.Napacağım?PSD'nin fontlarını temayı yapan site de vermemiş fakat ben sizin için her şeyi zaten Türkçeleştirdim.Font bende mevcut.Eğer çok gerekliyse yorum yapın.Fontları da yayımlarım.
- »Temanın özelliklerine benim katkım olanlar;
- Eksiksiz Türkçe Çeviri
- Butonların da Türkçeleştirilmesi
- Eksiksiz tanıtım! (
Demo
Scruffy temasının site üzerinde nasıl göründüğünü merak ediyorsanız üstteki resme tıklayabilirsiniz.Resim tıkladığınızda net bir boyuta geçiş yapacaktır.Demo web sitesi ise
burada.
Scruffy Türkçe Wordpress Teması sitemizden indirilebilir.İndirmek için <!--more-->
<h3>(Türkçe)
İndir - (English)
Download</h3>
üstteki linklere tıklayınız.
PSD'sini de isterim derseniz
buraya tıklayın.Tema Firefox (Windows ve MAC), Safari ve IE7'de sorunsuz şekilde çalışmaktadır.
Özel Not: Çeviride ve bağlantılarda herhangi bir hata varsa lütfen belirtiniz.