İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Rss ile direkt veri çekme

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Haber sitelerinden rss ile haber çekince çok küçük bir açıklama yazıyor ve kendi sitelerine link veriyorlar. bunun tamamını çekmesi için ne yapabilirim ?

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Bu konuda size örnek teşkil edeblecek bir uygulama, forumda 2007 yılında verilmişti.

Linki: http://forum.iyinet.com/php/48729-internethaber-com-icin-haber-okuma.html

Buradaki örneğe bakıp kendinize göre bir uygulama yapabilirsiniz ve aldığınız verileri veri tabanına yazdırabilirsiniz...

Şunu unutmayın ki internethbaber, milliyet ve benzeri sitelerden haberlerin tamamının içeriğinin çekilmesi telif hakları yasasına uygun değildir.

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
suistimal kelimesini biliyor musun @draga. bu gibi nedenlerle extremetracking gibi siteler toplu engelleme yapıyor.

sana verilen bu. ister kullanırsın ister kullanmazsın bu kadar basit

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
he koskoca extreme benim yüzümden kapandı ! kullanıp kullanmayacağım seni ilgilendirmez.

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
karamurat sakin,soluklan.

üzerine alındığın extreme olayının başlıca nedenlerinden biri: www.google.com.tr/search?hl=tr&q=extreme+gizleme insanların olayı suistimal etmeye olan hevesleri.

kullanıp kullanmaman beni değil kimseyi ilgilendirmez. ama kötülüğün için değil :) yarın tümünü çektiğin verinin yarısını da vermek istemeyebilir.

ve,
hepsinden öte, seçeneklerin bol. tam haber verisi veren başka gazete-tv rss kaynakları mevcut

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
iyide ben extreme i hiç bir zaman gizlemedim ki. bunu bile ilk senden duydum. demek gerçek nedeni buymuş bizde niye banladı diyoruz kendi kendimize..

tam haber verisi veren rss kaynağını paylaşırmısın ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.