İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

S.a. - iyi Ramazanlar

KaliteHosting.Org

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Selamün Aleyküm Arkadaşlar.Aranızda Yeniyim Kısmetse Kalıcıda Olucaz :) Platform Bazı Sitelerden Daha Hoş.Hadi İyi Ramazanlar İyi Forumlar

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
Anlıyamadım beyfendi sizi maalesef :) ama türkçe'mi düzgün kullanmaya çalışıyorum saten :)

Hoş geldiniz ama maalesef yanılıyorsunuz. Zira; "Anlıyamadım" değil "Anlayamadım", "türkçe'mi" değil "Türkçemi", "saten" değil "zaten" olacak. Bu doğrultuda konuşmak gerekirse; Türkçemizi düzgün kullanamıyoruz, kullanamıyorsunuz. Farkettiyseniz sadece siz değil çoğumuz doğru kullanamıyoruz dilimizi. İyi forumlamalar...

Emrah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Al İşte Bende Şimdi Hoşgeldin, Kardeşim, Takma Kafana,

Yazısından, Uyarı, Aldım. Ne İş Anlamadım. :S :( Galiba İstenmiyoz Burda Galiba,

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
@Emrah hepsini kalın yazdığın için uyarı aldın. İstenmemek gibi bişe olurmu hiç :)

KaliteHosting.Org

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Hoşgeldin, Kardeşim, Takma Kafana, :D

Hoş Bulduk Sağolun :)

Hoş geldiniz ama maalesef yanılıyorsunuz. Zira; "Anlıyamadım" değil "Anlayamadım", "türkçe'mi" değil "Türkçemi", "saten" değil "zaten" olacak. Bu doğrultuda konuşmak gerekirse; Türkçemizi düzgün kullanamıyoruz, kullanamıyorsunuz. Farkettiyseniz sadece siz değil çoğumuz doğru kullanamıyoruz dilimizi. İyi forumlamalar...

Anladım Hocam Tamamdır Elimden Geldiğince Düzgün Yazmaya Çalışırım :) Türkçeyi Düzgün Kullanan Kişiler Olduğunu Görmek Güzel Aslında.

Al İşte Bende Şimdi Hoşgeldin, Kardeşim, Takma Kafana,

Yazısından, Uyarı, Aldım. Ne İş Anlamadım. :S :( Galiba İstenmiyoz Burda Galiba,

Başka Bir Nedeni Vardır Siz Takmayın Kafanıza :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5