İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Saatlik %3 Kazanmak İster Misiniz? Ödeme Garantili Kanıtlı

sanalforum.biz

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Ekim 2011
Mesajlar
47
Reaction score
0
Öncelikle kendim deneyip ödeme kanıtı olmayan hiçbir sistemi tanıtmıyorum.Bu site hyip sitesidir ne zaman scam olucagı bellı degıldır ancak benım gıbı yaparsanız scam oluncaya kadar para kazanabılırsınız.
Sonra konuya gelip bu patlar bunlar sakıncalı gibi yorum sepatizanları konuya girmesin.

Başlıkta da belirttiğim gibi saatlik %3 kazanıyorsunuz. Yapmanız gereken en az 5 dolar yatırmanız ve 1 saat geçtikten sonra 5.15$ olarak paranızı geri almanız. İsterseniz çekersiniz isterseniz tekrardan parayı yatırır 1 saat sonra yine %3 olarak kazanırsınız. En güzel yanı da para istediğinizde anında hesabınıza gelmesi.

Bence yuksek tutar asla yatırmayın.Siteye gunluk yatırıp gunluk cekın benım gıbı gun ıcınde ısletım gece paranızı hesabınıza cekın anında hesabınıza atıyor parayı zaten fırma.


adszlp.png


Not:En üstteki 0.15$ ödeme kanıtıdır. avo ile karıştırmayın diye gösterdim her ikisinide zaten dikkateli bakarsanız 2 side farklı :)


ÜYELİK TIKLAYINIZ


Refsiz link: www.avo-hourly.com
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst