Türkiye bu durumu kendi çıkarları doğrultusunda kullanmalıdır, Saddamın asılmasına seyirci kalan tüm dünya ülkeleri ve Amerika dolaylı yollardan bu durumun böyle olmasını isteyenlerdir. Şimdi Türkiye bu yönde siyaset yürüterek siz Saddamı astınız bize karışamazsınız diyebilmelidir bence... Yoksa bizim düşüneceğimiz pekte birşey yok Saddamın asılmasında... Irak halkı için üzülüyorum ama Saddam için değil, elbette bir müslüman ülkenin başına böyle şeyler gelmesi üzücü ama kendi hataları hep... Saddamı hep desteklediler meydanlarda taki Amerika gelene kadar... Onlar geldiklerinde hepsi kayboldu ortadan Saddam karşıtları çıktı.
Hem bende Saddamın Amerika için çalıştığını düşünüyorum... Yani belki öyle değildir ama onların işine gelen işleride yaptığını düşünmeliydi zamanında bir lider olarak...
Şimdi biz aşağı tükürsek sakal (Bir müslüman halk ve ülkede binlerce ölüm kan göz yaşı)
yukarı tükürsek bıyık (Bizimde istemediğimiz Amerika ve diğer dünya ülkelerinin dayatmaları ile gelmiş zorba bir devlet) o yuzden benim düşüncelerim bana ne demekten ileri gitmiyor, Allah zorda kalanların yanında olsun. Başka birşey düşünemiyorum.
Kolay gelsin