İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sadece 10 TLden başlyan fiyatlrla site sahibi olun|Her tür site uygun fiyat garantisi

crazykurt

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Şubat 2008
Mesajlar
20
Reaction score
0
İstediğiniz her türlü site en uygun fiyat garantisi ile kurulur.Forum,Portal,İçerikli Html,Php siteler,Script kurulumları,Script düzenlemeleri,Türkçeleştirme,grafik düzenleme işleri,tema,template vb. işlemleriniz en uygun fiyat ile yapılmaktadır.

İşlemler ve Fiyatları

  • Forum Kurulumu --- 10 TL[*]Forum Kurulumu+Eklentileri+Tema+Grafik --- 15 TL
    [*]Portal+Forum(herşey dahil) --- 20 TL[*]İçerikli Site Yapımı --- [ilk sayfa-15 TL,sonraki her sayfa başına 7 TL] (Her 5 sayfaya 1 sayfa hediye)
    [*]Script Kurulumu --- 40 TL[*]Grafik-Logo-Banner-Buton işlemleri --- 15 TL

NOT: Ayrıca bu işlemler dışında yaptırmak istediğiniz işlemler için iletişime geçerek yine en uygun fiyat garantisi yaptırabilirsiniz.


NOT2: Vermiş olduğumuz fiyatlara host ve domain fiyatları dahil değildir.Host ve domain sizde olacak yada isteğe göre ihtiyaçları karşılayacak host ve domain alınıp fiyatı bu fiyatlar üzerine eklenecektir.


NOT3: İşlemleriniz anlaşma sağlandıktan sonra 1 saat - 2 gün (işleme bağlı olarak min ve max süre) gibi süre zaafı içerisinde size teslim edilir.


İLETİŞİM: [email protected]

 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst