İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sadece Adsense İle Ev Geçindiren Webmaster Var mı?

dombalak

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Kasım 2006
Mesajlar
2,225
Reaction score
1
Konum
ankara
eğer sitelerin varsa netten para kazanmanın 1000 tane yolu var

ama sadece googleye güvenerek böyle bir şey yapma

benim aktif bir sitem yok
adsense gelirim yok
ama işyerindeki kadar para kazanıyorum netten
 

deli dana

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Kasım 2006
Mesajlar
206
Reaction score
0
internetten ev geçindirilmez, bir anlık paradır bunlar, bugün var yarın yok.
evlisin bu ay ödeme aldın, harçlıklarını verdin çocukların ev ihtiyaçlarını karşıladın, adsense, ıvır zıvır her neyse sponsor banladı seni.
eee?
ertesi ay nolacak ?
evin masrafları ?
çocukların harçlıkları ?
senin masrafların?
eşinin masrafları ?

reel iş reel para, internetten gelen paranın bereketi yoktur.
 

tiva

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Eylül 2003
Mesajlar
2,741
Reaction score
4
Adsense ile ev geçindiren değilde, websitesi aracılığı ile ev geçindiren var mı ? Evet var, gerek ücretli üyeliklerle (arkadaşlık sitesi falan değil) gerekse adsense harici reklam verenlerle para kazanmaktalar çünkü siteleri en iyi, en çok bilinenler seviyesinde.
 

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Ağustos 2006
Mesajlar
2,423
Reaction score
2
İnternetten gelen parayı akıllıca kullanırsan çok iyi bi şekilde aileni geçirebilirsin.Sana tavsiyem norma kurulu düzenine devam et interneti ek gelir olarak kullan.Kendine gerçekten güveniyorsan internet üzerinden devam edebilirsin ama sadece adsense'e bel bağlamak saçma olur.
 

Lisans

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Ağustos 2007
Mesajlar
957
Reaction score
3
google seni emekli etmez işini bırakma maaşın tıkır tıkır ödenir, sigortanda var ne güzel işte. adsense riskli birşey kazanıyorsan elleme dursun hatta askere gidiceksen eşine öğret yada bir akrabana o devam ettirsin şayet bende ablama öğretmeyi planlıyorum askere gitmeden bari o çalıştırsın kazansın
 

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Aralık 2005
Mesajlar
4,796
Reaction score
16
Konum
-Adsense-
Bu soruyu sormak birkere çok mantıksız.. Nasıl ki çocuk yapayımmı ? Evleneyimmi ? Boşanayımmı diye önemli hayati sorulara cevap alamıyorsak, geleceğin hakkında kimse karar veremez, vermeyi istese bile o sorumluluğa girmez.. Ama soru eğer, adsense ile geçim mümkünmüyse, ben arkadaşların aksine evet derim.. Forumda çok arkadaş bilirki, ben adsense için koca şirketten çıktım ve ev ofise döndüm.Sonra kendi ofisimi kurdum v.s. gitti.. Eğer şans varsa, akıllı adımlar yapıyorsan adsdan kazanmak kolay oluyor.Ama süreklilik korkusu nedeniyle, farklı reklam türlerine yada sitelere yönelerek riski azaltma zorunluluğuna gidiyorsun. En basit örnek.. Maaşın kadar kazandıran site banlanırsa ne olur ? İşte bunlara önlem almakta, cevap vermekte senin elinde.. Kimi zaman 1 yılda aldığın maaşı 1 ayda alırsın, kimi zamansa 1 aylık maaşını 1 yılda çıkaramazsın.. Umarım ki hakkında en doğrusuna karar verirsin.
 

ReL4X

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Eylül 2006
Mesajlar
410
Reaction score
1
Ben de tam tersini yapmaya çalışıyordum iyimi :) İnternet işlerine yoğunlaşmanın yolu bence memurluk gibi size bol zaman veren düşük stresli ve geçiniminizi sağlayacak parayı kısmen garanti eden bir meslekten geçer. Ben biyoloji öğretmenliği mezunuyum ve 2 senedir KPSS'ye kafayı yiyecek kadar çalışıyorum ki sırtımı devlete dayadıktan sonra boş vakitlerimde ikinci işimi kurayım. Bu arada bu sene inşallah olacak :)
 

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Temmuz 2004
Mesajlar
1,920
Reaction score
36
bende çok kısaca yorumumu yapayım

attan inip eşşeğe binilmez !
sen yine eşşeği bağla bir kenarda dursun ama ata binmekten de vazgeçme
 

Misafir

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Ekim 2007
Mesajlar
688
Reaction score
18
Konum
Misafir
Google a güvenilmez. Ben maaşımın kat kat fazlasını aldığım zamanlarıda bilirim. Fakat google her zaman 12. plandadır ikinci yada üçüncü dahi değil. Bence evi geçindirmeyi bırakın ev araba alanlarda fazlasıyla vardır fakat. Bence hobi olması daha güzel. Ek gelir :D
 

aliunalcik

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Aralık 2003
Mesajlar
180
Reaction score
0
Adsense çok şeydir ama herşey değil.Sitende adsense olmasada adsenseden kazanacağın paradan çok daha fazlasını kazanabilirsin.Tabiki reklam alarak..Bende sitemdeki adsense reklamlarından para kazanmak istiyorum fakat zengin olamıyacağımı biliyorum.Ama sitem anahtar kelimelerimde iyi yerlere gelirse sitemin hiti günlük 70/80k bulursa o zaman çok iyi paralara reklam veren çok kişi olur.Sitenin hitini 80k getirmek kolaymı?Tabiki çok zor ama mümkün.Ama adsenseden ev geçindirmen daha da zor..Mümkün olabilir ama kimse garantisini veremez..
 

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Kasım 2006
Mesajlar
3,918
Reaction score
9
Konum
Bebek
Adsense nedir ??
Banlandığın, sitene, sana, google'a birşey olduğu vakit,

CB035475.jpg


olmayıp

789px-Felicidade_A_very_happy_boy_2.jpg


olmaktır....
 

jackal

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Ocak 2006
Mesajlar
1,899
Reaction score
1
adsenseden yarın banlanmayacağım muamma işsiz bir insan olarak soyluyorum işsizlik kotu :)
 

RotasızKaptan

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Ekim 2007
Mesajlar
73
Reaction score
0
Konum
Safranbolu
Memurların durumunda ne varmış anlayamadım :) Memurların maaşı az değil ki. Tam olarak işiniz nedir, neden ücretten memnun değilsiniz ? Her neyse bunlar bizi ilgilendirmez tabi.
Millet işsizlikten yakınırken siz hali hazırda işinizi bırakmaya çalışıyosunuz. Çok alakasız. Konu başlığını görünce çok şaşırdım. Size diyeceğim şu ki; İşinizi bırakmayın. Zaten bu konu 4 sayfa olmuş herkes hemen hemen aynı şeyi söylüyor.
Bence konu kapatılmalı. Yani bunun sonu yokki. Böyle düşünen kaç kişi var bu forumda :)
 

annudora

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Mart 2006
Mesajlar
2,016
Reaction score
3
Konum
@nkara
Memurların en kötüsü adsense den iyi alıyorum diyenler kadar maaş alır - MEMUR un SOSYAL GÜVENCESİ vardır - EMEKLİLİĞİ vardır - iş sonrası maaşın olur - AİLE ne ve sana sağlık güvencesi sağlar - işten atılmak adsense den banlanmak kadar kolay değildir ...

Herkesin üzerinde durduğu bunlar sanırım ve de YETERLİ OLSA Gerek :)

Yok eğer ADSENSE değilde soru WEBMASTERLIKLA geçindirmek olursa kazanmanın pek çok yöntemi var - güzel bir proje milyon dolar ederken hatta dünya çapında bir proje milyar dolarlar ederken...Kendine güveniyorsan niye olmasın ev aile değil 7 sülale bile geçindirilir :)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst