casibom casibom giriş
İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!
Hacklink Market

Sadece link satışından 300 Tl gelirli Pr6 site

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Flatliner

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Site adresi : Pm
Site için istenen fiyat : teklif usülü (Bitiş süresi yoktur. En uygun teklifi verene satılacaktır)
Sitenin aylık getirisi: suan link satısından rahatlıkla 300 tl geliri var. Hiti artırılırsa reklamlardan güzel bi gelir elde eder.
Sitenin açılış tarihi: 9 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir:
Günlük hit sayısı, kaynak link: 800 ile 1k arası
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 6
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: yok
Hosting dahil midir: bi süre idare edebilirim
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Platinum
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok

Önceden bir ayda 10 k ları gormus bı sıtedır bi kac ay kapalı kaldı. Kapalı kalmadan once pr6 olmustur. Ikı aydır tekrar actım platinum script aldım. Videoların % 90 ı elle girilmiştir. P**** İz** ve Türk P**** İz** kelimelerinden genelde hit geliyor. Suan ki halıyle bile link gelırlerınden en az 300 lıra kazancı var ilgilenildigi takdirde gayet güzel gelirler elde edilebilir. Sitede Bulunan Linkler KESİNLİKLE süresi dolmadan kaldırılmayacaktır. 2 tanesı 3 aylık 2 tanesi 2 aylık digerleri aylık linklerdir. Ayın 10'unda aylık linkleri süresi dolmaya başlıyor. Yani hemen kazanmaya başlıcaksınız. İki ayda sadecel ınk satısından sıte kendını amorti eder artık gerisini siz düşünün.

Not : Pm gönderme hakkımı saklı tutuyorum. Pm isteyenlerin % 90'ı sadece meraktan soruyor. Sadece merak edenler lütfen pm istemesin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.