Gereksiz yorum ve tartışma olmasın. Konuyu farklı yönlerede çekmeyin. Bilen var ise söylesin sadece. Nixcon Şubatta yenileniyoruz dedi siteyi kapalı tuttu. Şu an açık ama ben yeni birşey göremedim. Yeni ne var bilen söyleyebilirmi?
network değişti.
oyun sunucularında lag ve loss sorunları giderildi.
çalışan sayısı 2 katına çıkarıldı.
yerinde co-location hizmetine başlandı.
bu kadarını biliyorum
Söylenecekler söylendi, aynı soruların sorulması ve sonunda hafiyelik ortaya çıkacaksa kitlemek durumunda kalıyoruz. Dünyanın hiçbir yerinde ciddi bir şirketin nerede olduğu veya adresinin tam olarak ne olduğuyla ilgili bu kadar konu/sohbet yapılmaz. Dolayısıyla baydı, oranın forumları da açılmış diyorsunuz, orada tartışabilirsiniz bol bol.
Söylenecekler söylendi, aynı soruların sorulması ve sonunda hafiyelik ortaya çıkacaksa kitlemek durumunda kalıyoruz. Dünyanın hiçbir yerinde ciddi bir şirketin nerede olduğu veya adresinin tam olarak ne olduğuyla ilgili bu kadar konu/sohbet yapılmaz. Dolayısıyla baydı, oranın forumları da açılmış diyorsunuz, orada tartışabilirsiniz bol bol.
o benim. çok sıkıldım nixondan.Ancak iyinet forumlarında birkaç yönetici arkadaş nixcon hakkında iyi yorum yapılmasına karşı sanırım bu konuyu kitleyeceklerdir.