İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sadece Oyun

xkaranx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bu benim sitem ve sadece oyunla ilgili çoğu kişiye sordum görüş açısından iyi dediler fakat bana birşeyler eksik gibi geliyor.

Buyrun Sitem: Buraya Tıklayınız

Soru ve Görüşlerinizi konu altında belirtirseniz veya pm atarsanız sevinirim.

ekomer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ödevim var biraz fazlacak :) yarın ya da salı günü detaylı bir şekilde inceleme yaparım. Sen bana senin html'i düzenlede çıkan kodları öm ile göndersene

guven5

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Reklam eksik :msp_biggrin:

şaka bir yana, Ana sayfada uygun bir yerlere, twitter, facebook, google + ve benzeri sosyal medya ile ilgili butonları koyabilirsin. Zaten konu incielemlerinde mevcutlar. (maksat zengin görüntü)

Başarılı bir blog çalışması, bir adet yorum attım... mesajım bulunsun.

xkaranx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Reklam eksik :msp_biggrin:

şaka bir yana, Ana sayfada uygun bir yerlere, twitter, facebook, google + ve benzeri sosyal medya ile ilgili butonları koyabilirsin. Zaten konu incielemlerinde mevcutlar. (maksat zengin görüntü)

Başarılı bir blog çalışması, bir adet yorum attım... mesajım bulunsun.

Onları sonradan koyacağım şuan var elinde 4+1 sosyal paylaşım fakat sonradan koymayı düşünüyorum blog yazıyorum ve açıkçası bu işten para kazanmayı hedeflemiyorum fakat iyi bir site olursa neden olmasın?

Yorum için sağol

AdobeWordpress

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Renklerde bir sorun var gibi.
O 4'lü reklam bannerlarından da vazgeçin artık :)
O devir bitti.

Makalelerin etrafındaki border pek hoş durmuyor. Border-bottom'ın renkleri kaymış.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.