Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

sadece paypal la alışveriş yapılan websitesi

kafkamarket

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
7
arkadaşlar sadece paypal la alışveriş yapılan bir websitesi yapma projem var, paypalın hesaptaki paralarını tl ye çevirmede sıkıntı var mı veya bu tarz bir alışveriş sitesi, sağlık lı çalışır mı artıları veya eksileri ne olur bu sistemin bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. şimdiden teşekkürler.

DincerAydogdu

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
113
Para çekmede bir sıkıntı yaşamazsınız, en geç 2 haftada para hesabınıza geçer. Ancak piyasada çok fazla paypal kullanan çoluk çocuk var. Ve bunların ürünü aldıktan sonra yapacakları dispute işlemleri canınızı sıkabilir. Buna hazır bir altyapı hazırlamanızda yarar görüyorum.

kafkamarket

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
7
dispute yi nasıl önleyebilirim

yanıtladığınız için teşekkürler peki dispute yi nasıl önleyebilirim?

DincerAydogdu

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
113
Bunu çözmebilmenin herhangi bir yöntemini bulsaydım inanın bana bu projeye 4 sene önce başlamıştım ;)

Yukarıda söylediklerim bir yana işinizi düzgün ve evraklı yaptığınızda, haklı olduğunuz ve malı gönderdiğiniz noktada dispute'dan korkulacak bir durum yok aslında. En fazla PP paranıza bir süre el koyar. İspatlarınızı sunduğunuzda büyük ihtimalle para size geri döner.

Sonuçta ciceksepeti.com gibi büyük bir firma bile çok uzun süredir paypal ile alışverişi kabul ediyor.