SadeceHosting Devredildi

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Katılım
2 Eylül 2002
Mesajlar
5,028
Reaction score
62
Konum
Sakarya
TelecityGroup‘un SadeceHosting‘in yüzde 100′ü için ödediği miktarın 25 milyon pound (69 milyon TL / 38 milyon dolar) olduğunu öğrendik. Ek olarak şu an için açıklanmayan finansal hedeflere ulaşıldığı takdirde ek bir 4 milyon pound daha ödeme gerçekleşecek.

sadece-host600.png


Türkiye’nin lider hosting ve veri merkezi şirketlerinden SadeceHosting, İngiltere merkezli küresel bir şirket olan TelecityGroup tarafından satın alındı.
SadeceHosting’in kurucusu Selçuk Saraç’tan aldığımız bilgilere göre SadeceHosting’in yüzde 100′ü artık TelecityGroup’un. Telefonda bizimle görüşlerini paylaşan Saraç, Türkiye’de son yıllarda yaşanan ekonomik hareketliliğin dijital eko-sisteme de yansıdığını ve Türkiye’nin bir hub olarak görülmeye başlandığını belirtti. Bu sebeple de Avrupa’nın en iyi veri şirketinin SadeceHosting ile ilgilendiğini belirtti.
Saraç satın alma sürecinin çok çok hızlı geliştiğini ve herhangi bir sıkıntı yaşanmadan işlemlerin tamamlandığını da sözlerine ekledi.
Konuyla ilgili gelişmeler oldukça haberi güncelleyeceğiz.
Güncelleme:
Selçuk Saraç’ın bu defa yazılı olarak paylaştığı bilgilere göre SadeceHosting müşterilerinin aldığı hizmette bir farklılık yaşanmayacağının altı çiziliyor ve TelecityGroup’un katacağı değer ile daha da iyi bir hizmet sağlanması amaçlanıyor. Ek olarak SadeceHosting’in markası ve ismi değişmeyecek ve SadeceHosting markası aynı şekilde hizmet vermeye devam edecek.

TelecityGroup kimdir?
TelecityGroup Avrupa’nın lider yüksek kaliteli operatör bağımsız veri merkezi sağlayıcısıdır. Ana merkezi Londra’da olan TelecityGroup Avrupa’nın, Amsterdam, Dublin, Frankfurt, Helsinki, Londra, Manchester, Milano, Paris ve Stockholm dâhil 35 önemli noktasında müşterilerinin ticari faaliyetlerini ve bağlantı devamlılıklarını sağlamak için veri merkezi hizmeti sağlamaktadır.
TelecityGroup, şirketlerin artmakta olan ölçeklenebilirlik, esneklik, verimlilik, güvenlik ve bağlantı devamlılığı ihtiyaçlarını karşılamak için kolokasyondan yer sağlama hizmetlerine uzanan yüksek kaliteli veri merkezi, yer sağlama ve internet hizmetleri sunmaktadır.
 

TrustLayer

1
İyinet Üyesi
Katılım
11 Mart 2013
Mesajlar
447
Reaction score
0
Konum
Bursa
Selçuk beyin yerinde bir karar verdiğini düşünüyorum ayrıca şirketin yine kontrolünde olması ayrıca bir güzellik onun için :) o parayla başka yatırımlar yapabilir düşüncesindeyim.
 

SR Bilişim

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Mart 2013
Mesajlar
118
Reaction score
0
Hacı Çok Para Beeeee :D

Başarılar Dilemekten Başka Bişey Gelmio Elimizden .
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst