Safe_mode yi kapadığımda serverda kullanıcılar önemli yerlere erişim sağlayabiliyor açtığımda bu açık kapanıyor ama bazı scriptleri çalıştıramıyorum bu kez :S çok fazla araştırmaya vaktim olmadı bu konuda bilgisi olan varsa şimdiden tşk ederim
BQRA' Alıntı:Safe_mode yi kapadığımda serverda kullanıcılar önemli yerlere erişim sağlayabiliyor açtığımda bu açık kapanıyor ama bazı scriptleri çalıştıramıyorum bu kez :S çok fazla araştırmaya vaktim olmadı bu konuda bilgisi olan varsa şimdiden tşk ederim
troy' Alıntı:yalnızca safe mod kapalı olması gereken scriptleri kullanan hesaplara safe mod kapanıyordu
system,dl,passthru,exec,shell_exec,popen,proc_close,proc_get_status,proc_nice,proc_open,allow_url_fopen ,chown,chgrp,escapeshellcmd,escapeshellarg,show_source,posix_mkfifo,set_time_limit,mysql_list_dbs,get_current_user ,getmyuid,pconnect,link,symlink,pcntl_exec,ini_alter,parse_ini_file,chmod,curl_exec
disable_functions =
CyberTurk' Alıntı:safe moda gerek yok bu php fonksiyonları engelle :
bunları php.ini de
yazan yere yaz safe mode ı off.la
BQRA' Alıntı:Safe_mode yi kapadığımda serverda kullanıcılar önemli yerlere erişim sağlayabiliyor açtığımda bu açık kapanıyor ama bazı scriptleri çalıştıramıyorum bu kez :S çok fazla araştırmaya vaktim olmadı bu konuda bilgisi olan varsa şimdiden tşk ederim
sinangunay' Alıntı:Bari php çalıştırmaya izin bıraksaydınız ya