İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sağ tık ve yazıları seçme engeli nasıl koyarım

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Merhaba arkadaşlar,

Sitem wordpress ve ben siteme sağ tık ile yazıları seçme engelini nasıl koyarım.

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Arkadaşlar halletim şimdi.Eğer bu sorunu olan varsa footer.php kısmına <body oncontextmenu="return false" onselectstart="return false" ondragstart="return false"> bu kodu ekleyin.

KaLpSiZ_

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
teşekkürler hocam, konuya abone olmuştum çunlü banada gerekliydi bu. bunun google açısından bi zararı olmaz dimi?

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Yok hocam olmaz ancak bu sadece sağ tıkı engelliyormus yazıları seçmeyi kaldırmadı onuda araştırıyorum bulursam koyucam hatta yeni bir konu açıp toparlarım orada.

by_karahan

1
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bu eklenti ile hem sağ tıklamayı hem d eyazıların seçilmesini engelleyebilirsiniz.

Üstelik sağ tıklayınca istediğiniz bir mesajın uyarı olarak çıkmasını sağlayabilirsiniz. Eklenti ayarları şu şekilde,

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Bu eklenti ile hem sağ tıklamayı hem d eyazıların seçilmesini engelleyebilirsiniz.

Üstelik sağ tıklayınca istediğiniz bir mesajın uyarı olarak çıkmasını sağlayabilirsiniz. Eklenti ayarları şu şekilde,

Evet hocam bende şimdi nette ararken buldum eklentiyi paylaşıyım diye girdim siz zaten önceden paylaşmışsınız :D Teşekkürler

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.