İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sağa doğru sıralama Kodu

ibryas

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Ekim 2006
Mesajlar
247
Reaction score
1
Konum
Türkiye
Arkadaşlar aşağıdaki kod en fazla görülen ilk 5 ilanı sıralayan bir koddur. Sıralamayı alt alta yapıyor, yanyana yaptırmaya çalıştım ama olmadı nereyi değiştireceğim konusnda yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

PHP:
Sorun çözüldü

Arkadaşlar sorun çözüldü teşekkürederim
 

Mp3Powers.Com

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Nisan 2005
Mesajlar
136
Reaction score
0
Esasında bu tür mesajları atmayı hiç sevmem ve yanlış anlamanı da istemem fakat benmi yanlış düşünüyorum sadece bunu öğrenmek amacım.

Burası forum yani bir paylaşım platformu, herkes bunun bilincinde.Bir sorunla karşılaşmışsın ve buna çözüm bulmak için bu platformdan yardım istemişsin.Belki de buradan yardım istemeden önce yapman gereken şeyi yani araştırmayı yapmamışsın nihayetinde sorununu burası vasıtasıyla değilde başka bir kaynak aracılığı ile çözmüşsün.Bu durumda mesajını editleyip sorun çözüldü yazmak mı ? yoksa böyle bir sorunum vardı şöyle çözdüm şeklinde bir mesaj daha atıp ileride bu sorunla karşılaşacak kullanıcılarada yardımcı olmak mıdır doğru olan?
 

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Mayıs 2007
Mesajlar
3,749
Reaction score
59
Konum
Antalya
Hocam kodu alt alta sıralattığına göre :D ya <br> kullanmıştır alt alta çıkması için yada <tr> ikisinden birini sildiğinde çözmüştür.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst