Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Sağlam kaliteli çeviri programı

webyazilim

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
116
kaliteli çeviri diye birşey yok. cümlenin tamamı çevrilirse ancak ne dendiği anlaşılabilir. o da bir kaç değişik şekilde çevrilebilir. ama yaklaşık olarak ne dendiğini anlamak için pro çeviri diye birşeyler işe yarıyordu. şimdi kaçıncı versiyon vardır bilemiyorum.

Mywedding

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
426
www.hemencevir.com , deneyebilirsiniz, biraz tarzanca oluyor ama, geriside sizin hayal gücünüze kalmış :)

Senol

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
128
samedemo diye bir program var googlede samedemo diye aratırsan cıkar zaden ilk sayfada az tarzancada olsa güzel program genelde ingilizce cevirilerimi ben bu programla yapıyorum

gokhans19

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
415
samedemo diye bir program var googlede samedemo diye aratırsan cıkar zaden ilk sayfada az tarzancada olsa güzel program genelde ingilizce cevirilerimi ben bu programla yapıyorum

Bendede samedemo var ama hemençevir daha mantıklı çeviriyor..

U

Unyesil

Misafir
Evet malesefe bilmiyordum ama son günlerde düzelttim. Uyarınız için teşekkürler.

koryak

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
4
Selamlar,
"Çeviri" eyleminin, diller arası farklılıklardan büyük derecede etkilenmesinden dolayı, şu an için bunu gerçekleştirebilecek bir program/yapay zeka bulunmuyor.
Metin hakkında fikir sahibi olmak için kullanabilirsiniz ancak, önemli yazışmalarda veya metinlerde; olası kritik yanlışlıklardan kaçınmak için size bu forumdan yardım almanızı, veya uzun metinler için bir çevirmene başvurmanızı öneriyorum.

U

Unyesil

Misafir
Evet tüm arkadaşlara çok teşekkürler. Koryak arkadaşın dediği gibi bir çevirmen aracılığı ile çevirmek daha iyi sonuç verecektir. Gerçekten yardımlarınız için teşekkürler.

Saygılarımızla,
Oğuzhan FELEK

U

Unyesil

Misafir
Evet bu aralar onu deniyorum genelde ve baya yararı oldu. Ama bu bekleme işi biraz sıkıcı.