Bunun için seocu bulmanıza gerek yok.
Başkalarının siteleri adına spam olsun diye çöp backlink almayın.
Sitelerinize heklink yapmayın.
Rakip siteleri heklemeye çalışmayın.
Rakip sitelerin serverlarına güney korelerden hollandalardan saldırtmaya çalışmayın.
Başkalarının bilgisayarına girmeye çalışıp bilgi toplamaya çalışmayın.
Amerikalı kevenlardan sürüyle backlink almaya çalışmayın.
Siteleri sebepsiz yere googlea şikayet etmeyin (sizin için ters teper)
Siteleri teker teker bulup içeriklerini numara sağlayıcılara şikayet etmeyin.
İnsanların cep telefonlarına adam tutup rahatsızlık vermeyin.
Özellikle bir keyword için backlink alıp 4-5 günlüğüne sohbethatlari.comu indirip birinciliğe oturup 6.gün inmeyin.
Son olarak başka neler yapabilirsiniz diye düşünüyorum.
Bu hesap sorma lafı çok popüler olmuş galiba. Senin aldığın backlinkler beni alakadar etmiyor ama bizim sitelere aldıkların çöp backlinkler beni ilgilendirir. Sen yukarıda yazdıklarımdan sadece bunu anlıyorsan o sitenin 1.sıraya gelmesi mümkün değil boşuna çabalama.
Bu zamana kadar yaptığınız başarılar bizim sitelere saldırmaktan ibarettir. Sitelerimizi geriletip (sitelerimize saldırı amaçlı çöp backlink alarak, siteleri heklemeye çalışarak) Bizim sitelerimizin açıklarından faydalanıp bir yerlere geldiniz ama artık son. Daha gelemeyeceksiniz çünkü açıkları kapattık. Önlem aldığımız için saldırılara kim ak koyun kim kara koyun hepsi ortaya çıktı. Sitelerinizin durumu ortaya çıktı bunu gördük.
sen verdiğim yerin avukatımısın bana gelip hesap soruyorsun backlink alıyorsam alıyorum parayla değilmi sende al hem daha düne kadar yerlerde sürünen kimdi terbiyesizce gelip laf atıp tutuyorsun elindeki adama ulaşayım gör bak bakalım sitelerin bu şekil devammı edecek
Sana laf attığımız falan yok. Asıl çirkinliği sen yapıyorsun. Elindeki adama ulaşayım bak gör sitelerin bu şekilde devam mı edecek diyerek bunu kanıtlıyorsun.
Zamanında parasını vereyim bana da site yap diyenler kimdi?