İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sağlam ve güvenilir bir editör aranıyor

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
306
Sitelerimi idare edecek, özgün makaleler yazacak, resim ekleyecek, etiket girecek, wordpress kullanabilen bir editör arıyorum. Boş vakti olan, para kazanmak isteyen fakat önce iş diyen birini arıyorum. İstediklerim aşağıdadır.

- Sitelerime haftalık 2 makale girecek. ( Her siteye 2 makale şeklinde )
- Makalaleler 100-200 kelime arası olacak
- Yazılar özgün olacak.
- İmla kurallarına uygun olacak.
- Birbirini tekrarlayan cümleler olmayacak
- Siteleri kendi sitesi gibi benimseyecek
- Paradan önce arkadaşlık, kardeşlik diyecek

birini arıyorum. Yazı başı 1,5 TL vereceğim. Şu an için 5 site mevcut. Yani haftalık 10 makale eklenecek ve 15 TL vereceğim. Aylık 60 TL ediyor. Bu ilk ay vereceğim ücret. İkinci ay, aylık 80 TL, 3. ay 100 TL şeklinde olacak. Yani ben hem bir kardeş kazanmış olacağım, hemde güvenebileceğim birini.

Ödemeler haftalık olacak. Eğer gerçekten tam manasıyla istediklerimi yapabilirseniz, makale sayısı ve ücreti arttırılacaktır.

İlgilenenler, örnek yazdığı bir makale ile birlikte iletişim adresini yollasınlar bana.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
güzel yazabilen biri var ama wp ile arası nasıl bilmiyorum. kendisine ilettim.

ReLaKx

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Sitelerimi idare edecek, özgün makaleler yazacak, resim ekleyecek, etiket girecek, wordpress kullanabilen bir editör arıyorum. Boş vakti olan, para kazanmak isteyen fakat önce iş diyen birini arıyorum. İstediklerim aşağıdadır.

- Sitelerime haftalık 2 makale girecek. ( Her siteye 2 makale şeklinde )
- Makalaleler 100-200 kelime arası olacak
- Yazılar özgün olacak.
- İmla kurallarına uygun olacak.
- Birbirini tekrarlayan cümleler olmayacak
- Siteleri kendi sitesi gibi benimseyecek
- Paradan önce arkadaşlık, kardeşlik diyecek

birini arıyorum. Yazı başı 1,5 TL vereceğim. Şu an için 5 site mevcut. Yani haftalık 10 makale eklenecek ve 15 TL vereceğim. Aylık 60 TL ediyor. Bu ilk ay vereceğim ücret. İkinci ay, aylık 80 TL, 3. ay 100 TL şeklinde olacak. Yani ben hem bir kardeş kazanmış olacağım, hemde güvenebileceğim birini.

Ödemeler haftalık olacak. Eğer gerçekten tam manasıyla istediklerimi yapabilirseniz, makale sayısı ve ücreti arttırılacaktır.

İlgilenenler, örnek yazdığı bir makale ile birlikte iletişim adresini yollasınlar bana.

konuyla alakasız ama size mesaj yolluyorum neden geri dönmüyorsunuz.

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
306
konuyla alakasız ama size mesaj yolluyorum neden geri dönmüyorsunuz.

ReLaKx' Alıntı:
merhaba ben moderatör olmak istiyorum.

Bu mesaja mı dönüş yapmıyorum ? Dönüş yapılacak bir mesaj göremiyorum ben ortada. Burada yönetici olmak kolay bir iş değil. Önce kendini ispatlamak zorundasın güzel kardeşim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.