İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sağlık sitesi alınacaktır

oflibaba

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar sağlık ve diyet sitesi alınacaktır.
uygun teklif vercek olanlar lütfen yazsın.

site ismini isteyen pmle atabiliri

oflibaba

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yok ben kapatmadım. ne oldu bilmiyom. pm bölümüm yok. bişemi oldu anlamadım ki. nasıl düzeltecem bu sorunu. pmde yazmıyom

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Artan spam, küfür, dolandırıcılık şikayetleri nedeniyle yeni üyelerin 100 mesaja ulaşana kadar PM iletişimleri kapatıldı. Konular içinde halletmek durumundasınız alış verişleri.

oflibaba

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sorun yok. teklif ve site ismi vermek istiyenler burdan verebilir.
iyi çalışmalar

ResSam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o zaman şöyle açıklıyayım,

günlük tekil 2k/2.3k sağlık sitesi var, 1 şubat tarihinde adsenseden banlandı. Adsenseden herhangi bir mail falan gelmedi (hesabım degil domainim banlandı) mail gönderdim sonuç ne olacak bilmiyorum hafta sonuna denk geldiği için cvp gelirse bu hafta içinde gelir.

mynet vs tıklama başına reklam veren sistemler ne kadar kazandırır bilmiyorum ama adsense ile aylık 200-300$ kazanıyordu. Site 6 aylık, 5k falan index var, 2000 küfür pr3-2-1 alt sayfası var. ana sayfa p2. wp blog.

Adsense banı oldugu halde siteyi almayı düşünürseniz fiyatta anlaşabilirsek satabilirim. msn profilimde mevcut. iyi çalışmalar.

not: 200-300$ adsense + 50$ lık banner reklam toplam kazancı. Linki satışı falan hiç yapmadım. aylık 50$ olarak anlaştıgım bir arkadaş var (medikalci) 5 aydır sitede reklam yayınlıyor. siteyi aldığın taktirde arkadaşla iletişime geçiririm reklama devam edersiniz :)

mircalem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sagliklihayat.net domaini ve + vbseo su ile birlikte verebilirim 2 ay oldu açalı siteyi.. düşünürsen pm atarsın

oflibaba

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar pm atamıyom dedim. ilk başta. o yüzden fiyatları verirseniz sevinitrim.

kardeş sağol ama adenseden banlı sitelere bakmıyom

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.