İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sağlık sorunları olan bir webmaster arkadaşa yardım edebilirmiyiz?

Uranus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhaba,
Öncelikle, bu arkadaşı hiç tanımıyorum. Biraz önce site satışı bölümünde yazdıklarını okudum. Şöyle yazmış:
".....Kısacası arkadaşlar, normal şartlar altında kesinlikle satmayı düşünmeyeceğim, çocuğum gibi olan, üzerinde çok ama çok emeğim olan bir sitedir. Şöyle söyleyeyim, iyinet için burası ne ise benim içinde bu site odur. Ancak herşeyin başı sağlık. O olmadan hiçbirşey olmuyor."

Bu cümleler beni çok üzdü. Bir mesleki dayanışma gösterip bu arkadaşımıza yardım etmemiz gerektiğini düşündüm.
Benim önerim, iyinet admin bir paypal hesabı göstersin, o hesaba herkes bütçesi dahilinde bir şeyler yatırsın. Yarın o arkadaşımızın sağlık sorunları çözülebilirse, bizimde bir katkımız olmuş olur.
Son olarak, bu kişinin kim olduğunu araştırmayın. Bu belki onu üzüp kırabilir. Yardım, kim olduğunu bilmeden de yapılabilir.

Hobichat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ben arkadaşa eğer istanbul da ise tanıdıgım hastanelerde yardımcı olabilirim. eğer tanıdıgım hastanelerse elimden geleni yaparım kardeşime. para yardımı yapamam inan kaos içindeyim sitelerimin hepsi sandbox da şuan geçim kaynagım sitelerde onlarda sandbox ta vallahi. asıl meslegim medikal ondan hastanelerde tanıdıklarım oluyordu kendi şirketim vardı. ama kapatmak zorunda kaldım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.